יום ראשון, 26 בינואר 2025, כ"ו טבת ה' תשפ"ה
לפרסום חייגו: 08-9255158

פלילים ברמלוד נט

כל חדשות הפלילים של שוהם, באר יעקב, חבל מודיעין, גזר, עמק לוד, רמלה ולוד

תושב סחנין נעצר בנתב"ג, כשבמזוודתו שנשלחה לבטן המטוס, נתפסו בקבוקי קטשופ עם סמים

שוטרי מחוז מרכז במרחב נתב"ג עצרו תושב ישראלי שרצה לטוס לגיאורגיה לאחר שבתהליך הבידוק הביטחוני נחשפו במזוודתו שני בקבוקים של קטשופ המכילים 98 טבליות ועוד 2.95 ג' של סם מסוג MDMA וקטמין אותם ביקש לייצא. אתמול הגישה נגדו יחידת התביעות של מחוז מרכז כתב אישום

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

בתמונה: התפיסה של המזוודה והסמים. קרדיט משטרת ישראל 

חוקרי מרחב נתב"ג פתחו לפני כשלושה שבועות בחקירה, עם קבלת דיווח אודות מציאת חומרים החשודים כסמים במזוודה של נוסע יוצא. החשוד, תושב סחנין כבן 24, הגיע לאחר שעבר בידוק בטחוני לעמדת הצ'ק אין לטיסה לגיאורגיה והעביר מזוודה לצורך שליחתה לבטן המטוס. 

במהלך בידוק המזוודה בחטיבת הביטחון בנתב"ג התקבלה התראה ובחיפוש שביצעו בכבודה חשפו אנשי הביטחון שני בקבוקים של "קטשופ" אשר הכילו 98 כדורים וכן שקיות עם אבקה החשודים כסמים. 
בלשי יחידת 747 של משטרת מרחב נתב"ג הגיעו למקום, תפסו את הכבודה ועצרו את החשוד במהלך החקירה הועברו החומרים לבדיקה במעבדות של משטרת ישראל, שם זוהו כ MDMA וקטמין. 

אתמול, עם סיומה של החקירה ובהתאם לממצאיה, הגישה יחידת התביעות של מחוז מרכז כתב אישום נגד החשוד בגין ניסיון לייצא סם.


התפיסה של המזוודה והסמים. קרדיט משטרת ישראל 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: