לב אחד קטן, הזדמנות אחת גדולה – מי יאמץ את בארט, גורדון, לופ או נואל?
בין אם אתם מחפשים שובב קטן שימלא את הבית בצחוק, או לב פצוע שזקוק ליד מלטפת – בבית המחסה של “תנו לחיות לחיות” בכפר רות מחכים לכם חברים נאמנים שמחפשים הזדמנות שנייה לחיים טובים.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
אוה אהרונוף
קרדיט לכל התמונות: "תנו לחיות לחיות"
הם לא מבקשים הרבה – רק הזדמנות אחת לאהבה. בארט, גורדון, לופ ונואל הם ארבעה נשמות מתוקות שמחכות ללב שייפתח ולבית שיקבל אותן באהבה.
בארט – גורון ג’ינג’י מתוק בן ארבעה חודשים, עם עיניים מלאות שובבות וחיוך שובה לב. הוא אלוף בלהצחיק עם שטויות קטנות, אבל גם מתמסר בליטופים ומפיץ אור כתום וחם לכל כיוון.
גורדון – או בכינוי החביב עליה: ד”ר גורדון. מומחית לאבחון במחסור באהבה. במבט אחד היא מאבחנת בדיוק מה חסר בבית שלכם – גורונת קטנה מלאה מתיקות. המרשם שלה פשוט: ליטופים, משחקים וקצת פינוקים ביום. תופעות לוואי: חיוכים בלתי פוסקים ואושר טהור.
לופ – כבר עשר שנים שחולם על בית. הוא גדל בכלוב ונשאר אותו שובב מתפנק, שרוצה רק אהבה. ריצה, משחק, נביחות קטנות – הכל שם, רק היד שמלטפת חסרה. הוא מחכה במסגרת פרויקט #אומנהלחיים – אימוץ ללא עלות, כולל טיפולים רפואיים ו-2 שקי מזון מתנת Urban Choice. אל תתנו לו להישאר שם עוד עשור.
נואל – רק בת שנתיים וכבר הספיקה לשרוד עולם אכזר. נמצאה רזה, חלשה ורעבה, אבל נשארה עם ניצוץ בעיניים. היום היא בריאה ומלאת חיים, מחכה למישהו שירפא את הפצע הקטן שנשאר בלב. עם סבלנות ואהבה, נואל תפרח ותהפוך לחברה הכי נאמנה שיש.
בואו לפגוש אותם ואת עשרות הכלבים והחתולים שמחכים לאימוץ בבית המחסה של “תנו לחיות לחיות” בכניסה לכפר רות.
לפרטים: *3703 שלוחה 3
בוויז: תנו לחיות לחיות כפר רות
שעות פתיחה: א’-ה’ 9:00–17:00 | שישי וערבי חג 9:00–14:00 | שבת וחגים 9:00–17:00
הם כבר מוכנים לאהוב אתכם. עכשיו תורכם לפתוח את הלב


