והעיר רמלה צהלה ושמחה
אלפים חגגו באירוע פורים המרכזי שארגנה עיריית רמלה בשכונת העיר. ראש העיר, מיכאל וידל: אני גאה בתושבי העיר שמגלים רובם ככולם אחריות ונשמעים להנחיות מצילות החיים של משרד הבריאות. אני מאמין שבקרוב ימשכו הקלות ותהיה חזרה לשגרה בשלבים ויחד נצא מהמשבר מחוזקים/
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
הצלחה למסיבות פורים על גלגלים שארגנה עיריית רמלה עם משאית שקופה מיוחדת הכללה תהלוכה צבעונית עם מגוון דמויות מתנפחות וליצנים לאלפי מתושבי רמלה ברחבי שכונות העיר. ראש העיר, מיכאל וידל, שהוביל את המשאית השקופה המיוחדת שנשכרה ע"י העירייה לטובת קיום אירועי פורים אמר: "לתושבי רמלה מגיע הטוב ביותר. למרות הקושי הלוגיסטי וההנחיות החלטתי לקיים יומיים של מסיבות פורים לטובת תושבי רמלה. התרגשתי לנוכח ההיענות והשתתפותם של אלפי תושבים וילדים שלקחו חלק בשמחה.
אני גאה בתושבי העיר שמגלים רובם ככולם אחריות , נשמעים להנחיות מצילות החיים של משרד הבריאות. אני קורא לכולם להמשיך ולפעול בהתאם להנחיות ולהגיע ולהתחסן. אני מאמין כי בקרוב מאוד ימשכו הקלות ותהיה חזרה לשגרה בשלבים ויחד נצא מהמשבר מחוזקים". את המסיבות המוצלחות הרקידו ביום הראשון אסתר קסטרו, כוכבת ערוץ בייבי יחד עם פרדי הפיראט וביום השני אהרון פררה ואבי דור עם השירום האהובים מ-הופה היי ושירי יגאל בשן.
את המסיבות הפיקו צוות אגף תרבות אירועים וספורט בניהולו של ניסים רון ואורגני העירייה השונים.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
שלוש שנים אחרי: ראש העיר רמלה חוזר לבוקר 7 באוקטובר ולרגעי נפילת הרקטה בעיר
כ-1,500 תלמידי חטיבות הביניים ברמלה השתתפו היום במסע בין מלחמות ישראל
רמלה זוכרת: שלוש שנים לשבעה באוקטובר
רמלה זוכרת את שבעה באוקטובר: העיר מרכינה ראש לזכר הנרצחים והנופלים

