מיכאל וידל בוועידת הנדל"ן: ״רמלה תהיה המטרופולין של מרכז המדינה!״
בכירות ובכירי ענף הנדל"ן נפגשו שבוע שעבר לוועידת הנדל"ן השנתית של רשת 13 בה המשתתפים בפאנלים דיברו בעיקר על שוק הנדל"ן הרותח, ההזדמנויות סביב התחדשות עירונית, מצוקת הדיור, הקשר בין חינוך לנדל"ן ועוד.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בכירות ובכירי ענף הנדל"ן נפגשו שבוע שעבר לוועידת הנדל"ן השנתית של רשת 13 בה המשתתפים בפאנלים דיברו בעיקר על שוק הנדל"ן הרותח, ההזדמנויות סביב התחדשות עירונית, מצוקת הדיור, הקשר בין חינוך לנדל"ן ועוד.
בוועידה בה התארחו שרים, חברי כנסת, בכירי שוק ההון, חברות בנייה ומומחים מתחומי הנדל"ן, העיצוב, הבנייה ושוק ההון, התקיים פאנל מרכזי אותו הנחה העיתונאי דני רופ ובו לקחו חלק ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, ראש עיריית אשקלון, תומר גלאם וראש עיריית אור יהודה, ליאת שוחט בשיח על תפקיד ראש הראשות בשוק הנדל"ן המשתנה, השפעת הקורונה וסבב הלחימה על שוק הנדל"ן ותחום התחדשות העירונית.
במהלך הפאנל התייחס מיכאל וידל, לתנופת הפיתוח שעוברת העיר מה שתהפוך את רמלה בתוך מס' שנים למטרופולין של מרכז המדינה. תחברו לאמירה זו בנייה ופיתוח של שכונות חדשות, בניית צירי תחבורה מרכזיים, תמיכה גורפת של הממשלה והשקעות עתק שלה בעיר (למעלה ממיליארד שקלים בבניית תשתיות) מעבר הבקו"ם של ישראל, פארק הייטק ברג"מ, מעבר בנק הדם של ישראל והיסטוריה מפוארת, ותקבלו עיר מרכזית בישראל שהפכה למבוקשת ביותר.
על אירועי האלימות האחרונים הדגיש וידל את פעילותו הנחרצת כנגד כל גילוי אלימות לצד חיזוק התשתית שבה רמלה התברכה של חיים משותפים אותה הוא מתכוון להמשיך ולטפח.
ניתן לצפות בריאיון המלא בדף הפייסבוק העירוני ובאתר רשת 13.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה מתכננת את החוסן העירוני של המחר בשיתוף התושבים
רמלה גאה באלוף שלה - וממשיכה להוכיח שהיא בירת הטאקוונדו של ישראל.
רמלה: הבוקר ננחנכה נקודת שיטור קהילתי חדשה בקריית האומנים – השישית בעיר
מנוי לחדרי הכושר העירוניים לבני הנוער ברמלה ב-99 שקלים בלבד


