רמלה אירחה את אליפות ישראל בטאקוונדו
ראש העיר רמלה מיכאל וידל הודיע במהלך האירוע: “כי רמלה הפכה להוות בירת הטאקוונדו בישראל ועל כן החליט להשקיע מעל מיליון שקל לשיפוץ אולם הטאקוונדו בעיר, שיהיה למעשה כפר אולימפי קטן לענף במימון העירייה, מתוך מטרה שנמשיך להצמיח מדליסטים נוספים”.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
ביום שישי שעבר אירחה רמלה את אליפות ישראל לבוגרים בטקוואנדו שנערך השנה בסימן 50 שנה לרצח י"א חללי מינכן.
ראש העיר רמלה מיכאל וידל הודיע במהלך האירוע: “כי רמלה הפכה להוות בירת הטאקוונדו בישראל ועל כן החליט להשקיע מעל מיליון שקל לשיפוץ אולם הטאקוונדו בעיר, שיהיה למעשה כפר אולימפי קטן לענף במימון העירייה, מתוך מטרה שנמשיך להצמיח מדליסטים נוספים”.
יו”ר הוועד האולימפי יעל ארד אמרה: “זה אחד מתוך כמה אירועים שנעשה בשנה הקרובה לזכרם של י”א חללי מינכן. גדלנו על המורשת שלהם וחשוב לזכור את האירוע הזה. ב-5 בספטמבר יתקיים טקס גדול בגרמניה, עם ראשי הוועד האולימפי הבינלאומי, כך שגם העולם ינציח את זכרם, וב-21 בספטמבר יתקיים גם טקס ממלכתי של מדינת ישראל לזכרם”.
ח"כ סימון דוידסון הבטיח שכל ספורטאי שיזכה במדליה בתחרות גדולה כמו אליפות עולם או באליפות יבשת ומשחקים אולימפיים לא ישלם ח"כ סימון דוידסון אמר: "אתם הכוח שלנו, אנחנו אוהבים אתכם ותמשיכו לפרוח. מה שמשותף לכולנו זו האהבה לספורט, זו דרך החינוך הטובה ביותר לילדי ישראל. המחסור במתקנים גדול מאוד במדינת ישראל ואני רוצה לחזק את ראש העיר על ההשקעה בספורט, זה לא נמצא בכל עיר. הספורט הוא ילד חורג ולא תמיד מתייחסים אליו. הכי חשוב להגדיל את תקציב הספורט ונעשה את זה".
מנכ"לית התאחדות הטאקוונדו, נועה שמידע, העניקה יחד עם סמברג וקריביצקי תשורות לספונסרים של האליפות, "מור בית השקעות", "עופר ואילן יבוא ושיווק", ד"ר מיכאל רסובסקי ו"ארז ניהול פרויקטים".
בין ההישגים הרבים בתחרות, כבוד גדול לצמד הרמלאים: אבישג סמברג - אלופת ישראל בקטגוריה עד 49 ק"ג ונמרוד קריביצקי - אלוף ישראל בקטגוריית המשקל עד 68 ק"ג.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה גאה באלוף שלה - וממשיכה להוכיח שהיא בירת הטאקוונדו של ישראל.
רמלה: הבוקר ננחנכה נקודת שיטור קהילתי חדשה בקריית האומנים – השישית בעיר
מנוי לחדרי הכושר העירוניים לבני הנוער ברמלה ב-99 שקלים בלבד
הוקרה ארצית לרמלה: משרד הרווחה העניק תעודת הערכה לעובדי האגף לשירותים חברתיים על פעילותם במלחמה


