המשטרה חשפה אתמול ברמלה חמישה מטעני צינור ותחמושת
המשטרה חשפה אתמול (שלישי) בערב, ברמלה 5 מטעני צינור ותחמושת, במסגרת מבצע "צעד שני" המתמקד במעצר מחוללי פשיעה בגזרת מחוז מרכז למען שלום הציבור.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
ג'אק שיטרית
רמלודנט באר יעקב
המשטרה חשפה אתמול (שלישי) ברמלה 5 מטעני צינור ותחמושת, במסגרת מבצע "צעד שני" המתמקד במעצר מחוללי פשיעה בגזרת מחוז מרכז למען שלום הציבור.
במסגרת המאבק העיקש וחסר הפשרות של משטרת ישראל כנגד עבירות שימוש והחזקה הלא חוקית של אמצעי לחימה ופריטי חבלה, ערכו היום שוטרי מרחב השפלה חיפושים במספר מתחמי מגורים ברמלה, בהם היה חשד כי קיימת תשתית של כלי נשק ואמצעי חבלה המיועדים לקטול חיי אדם.
במהלך החיפוש שערכו שוטרי תחנת רמלה, לוחמי מג"ב ויס"מ שפלה, יחד עם יחידת הכלבנים של מחוז המרכז, חשפו השוטרים 5 מטעני צינור ותחמושת רבה, כאשר חבלני המשטרה של מחוז המרכז בחנו את פריטי האמל"ח ולאחר הסרת חשש לשלום הציבור, העבירו את כלל הממצאים להמשך מיצוי ראויות במעבדות הזיהוי הפלילי של משטרת ישראל.
בתוך כך, שוטרי תחנת רמלה עצרו לחקירה תושב המקום כבן 20 ובהתאם לצורכי החקירה יובא היום לדיון בבימ"ש בבקשה להאריך את מעצרו .
מדובר בהישג מבצעי מציל חיים, כחלק מהאסטרטגיה ההתקפית שמנהל מחוז מרכז כנגד גורמי פשיעה, עד למיצוי מלוא חומרת הדין עמם . תפיסת פריטי האמל"ח מנע את נגישותם של גורמים פליליים ואחרים אל אמצעי לחימה ובכך לאפשר לציבור שומר החוק, לנהל אורח חיים תקין ובטוח.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה גאה באלוף שלה - וממשיכה להוכיח שהיא בירת הטאקוונדו של ישראל.
רמלה: הבוקר ננחנכה נקודת שיטור קהילתי חדשה בקריית האומנים – השישית בעיר
מנוי לחדרי הכושר העירוניים לבני הנוער ברמלה ב-99 שקלים בלבד
הוקרה ארצית לרמלה: משרד הרווחה העניק תעודת הערכה לעובדי האגף לשירותים חברתיים על פעילותם במלחמה

