יום ראשון, 05 ביולי 2026, כ' תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

המשטרה מגבירה את הפעילות למיגור הפשיעה בג'ואריש

במסגרת האכיפה המשטרתית המוגברת בשכונת ג'וראיש ברמלה, על רקע הפשיעה החמורה, בוצעו הבוקר חסימות של דרכי גישה פיראטיות למקום, במטרה לסכל חדירת גורמים פליליים ואמל"ח לאזור, למען בטחון תושבי המקום.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

במסגרת המאבק העיקש וחסר הפשרות של משטרת ישראל כנגד השימוש וההחזקה הלא חוקית של אמצעי לחימה, פריטי חבלה וסמים, חסמה המשטרה הבוקר מעברים פיראטיים אל שכונת ג'ואריש ברמלה ודרכי עפר שנפרצו שלא כחוק, המשמשים עפ"י החשד גורמים פליליים להברחתם אמצעי לחימה לא חוקיים וציר הימלטות של חשודים בעת ביצוע עבירות המסכנות את בטחון התושבים. 

בתוך כך, צירי הגישה החוקיים והרשמיים תוגברו החל משעות הבוקר במערך שיטור של שוטרי המרחב ולוחמי מג"ב, לחיזוק תחושת  הביטחון של תושבי השכונה שומרי החוק, לצד מניעת כניסתם של גורמים פליליים המנסים לפגוע בשגרת חייהם התקינה.

מדובר בפעילות ממוקדת ונחושה שהינה חלק מהאסטרטגיה ההתקפית שמנהל מחוז מרכז כנגד גורמי פשיעה, עד למיצוי מלוא חומרת הדין עמם, במטרה לשמור על שלום הציבור וביטחונו.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: