נחנכה כיכר ברמלה להנצחתו של ד"ר איגור מאולר ז"ל
ד"ר איגור מאולר ז"ל היה רופא בקופת החולים כללית, גיורא ברמלה, במשך שנים רבות. הוא שירת את הציבור והיה רופא מסוג אחר, סוג נדיר ואהוב בצורה יוצאת דופן על המטופלים שלו.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
ועדת השמות העירונית נענתה ליוזמתה של המשפחה וסיגל עיני - המנהלת האדמיניסטרטיבית של לב רמלה מומחים, והחליטה על הנצחתו בכיכר בעיר, בפינת הרחובות שמחה הולצברג אהרון בוגנים, בסמוך לקליניקה בה עבד שנים רבות.
השבוע ערכה עיריית רחובות טקס חנוכה חגיגי והסרת הלוט מעל שלט ההנצחה בכיכר. הטקס נערך במעמד ראש העיר מיכאל וידל, , אלמנתו, בני משפחת מאולר וכל מוקירי זכרו של איגור זכרונו לברכה.
ראש העיר, מיכאל וידל, אמר בטקס: ״שמו של ד"ר מאולר זכרונו לברכה הלך לפניו. בכל מקום שמעתי על האדם שהיה ועל הדרך בה שירת את הציבור, תמיד במאור פנים ובסבלנות ודאג תמיד לזולת. הכיכר היא מעגל שמסמל שלימות אינסופית, וכזה היה מאולר ז״ל. כל מי שפנה אליו וביקש את עזרתו- הרגיש קרוב אליו. ההנצחה שלו מתאימה לכיכר דווקא - בגלל התנהלותו מלאת החסד בחייו. אין מתאימה מההנצחה בדרך זו לאור שמו הטוב והמורשת שלו. אנו חייבים לזכור להנחיל ולהפנים, וללמוד ממנו כיצד לשרת את הציבור. נזכור אותך תמיד איגור היקר״.
אלמנתו של ד"ר מאולר הודתה לראש העיר על ההנצחה המרגשת.
בשם משפחת מאולר נשא דברים בנו מקס שסיפר על דמותו של אביו, והודה בחום רב על ההנצחה למנחם קליין ז״ל בדרך זו.
כמו כן נשאה דברים סיגל עיני בשם קופת חולים כללית.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
כ-1,500 תלמידי חטיבות הביניים ברמלה השתתפו היום במסע בין מלחמות ישראל
רמלה זוכרת: שלוש שנים לשבעה באוקטובר
רמלה זוכרת את שבעה באוקטובר: העיר מרכינה ראש לזכר הנרצחים והנופלים
רמלה: אלפים השתתפו בהקפות השניות בשכונת נאות שמיר – ביוזמת מ״מ ראש העיר מאור אשש מש״ס


