יום שלישי, 19 במאי 2026, ג' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

מקדמים את ההתחדשות העירונית ברמלה

מיכאל וידל: "בשנתיים האחרונות רמלה שינתה את פניה בתחום ההתחדשות העירונית, וכעת אנו רואים את הפירות הראשונים. עם מתחמים רבים שנמצאים בתהליכים מתקדמים בשיתוף התושבים, אשר עתיד לשפר את איכות החיים עבור התושבים ועבור השכונה."

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

הוועדה הארצית לתכנון ולבניה של מתחמים מועדפים לדיור (הותמ"ל),  ערכו בשבוע שעבר,  סיור מיוחד ברמלה במסגרת פעילות מנהלת ההתחדשות העירוניות ברמלה.

בשנה האחרונה, עיריית רמלה מקדמת את תחום התחדשות עירונית בשכונת "גיורא", ובתוך כך התקיים ביקור של צוות התכנון יחד עם הצוות המקצועי של הוותמ"ל בשכונה. ראש העיר מיכאל וידל, ציין בפני חברי הותמ"ל על החשיבות הרבה שהעירייה רואה בקידום התחדשות עירונית באזור ובמשאבים המושקעים בנושא. וידל: "בשנתיים האחרונות רמלה שינתה את פניה בתחום ההתחדשות העירונית, וכעת אנו רואים את הפירות הראשונים. עם מתחמים רבים שנמצאים בתהליכים מתקדמים בשיתוף התושבים, אשר עתיד לשפר את איכות החיים עבור התושבים ועבור השכונה".

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה:
1
לא חותמים
אשר | 10:34   21.12.22