יום שלישי, 19 במאי 2026, ג' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

רמלה מצדיעה לווטרנים והלוחמים בנאצים במלחמת העולם השנייה

ראש העיר מיכאל וידל: "רמלה מצדיעה לכם ומודה ללוחמים הווטרנים. הנכם מקור גאווה והשראה באומץ ליבכם במלחמה שניהלתם נגד גרמניה הנאצית!"

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

ראש העיר מיכאל וידל: "רמלה מצדיעה לכם ומודה ללוחמים הווטרנים. הנכם מקור גאווה והשראה באומץ ליבכם במלחמה שניהלתם נגד גרמניה הנאצית!"
טקס יום הניצחון הבינלאומי על הנאצים במלחמת העולם השנייה התקיים השבוע לרגלי האנדרטה בגן בריל סמוך לביה"ס "אופק" בנאות מנחם בגין ברמלה. 
ראש העיר, מיכאל וידל, נשא דברים והדגיש בדבריו: "היום יש לי הזכות והכבוד כראש עיריית רמלה להודות ללוחמים הווטרנים האמיצים על פועלכם. אני מאמץ אל ליבי, אתכם הווטרנים, ותיקי הלוחמים, אני חושב שהנכם מקור גאווה והשראה לכולנו. אתם, הווטרנים, שנתתם לכולנו דוגמא של אומץ לב במלחמה שניהלתם נגד גרמניה הנאצית. הניצחון נגד גרמניה הנאצית היה הרבה יותר מסתם ניצחון צבאי. היה זה ניצחונה של רוח האדם ואהבת האדם, ניצחון החרות – על הדיכוי והרודנות, על השנאה והגזענות בצורתה החייתית והמסוכנת ביותר."
קטעי שירה בניהול מוסיקלי וניצוח בלה פולטוב ורימה אוצ'טל עם פרויקט כישרונות צעירים. בסיום הטקס התקיים טקס הנחת זרים. כמו כן התקיים אירוע נוסף לציון יום הניצחון בהיכל התרבות של הקהילה הבוכרית וכן אירוע נוסף עם תושבים וותיקים השוכנים במקבץ דיור. את האירועים הפיקו המחלקה לעלייה, קליטה וקהילות. 

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: