יום שלישי, 19 במאי 2026, ג' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

עיריית רמלה השיקה את "בוטיק רמלה"- חנות לביגוד חדש ויד שנייה ומצרים שונים

השבוע השיקה עיריית רמלה מיזם עירוני חדש בשם "בוטיק רמלה", ובמסגרתו תפעל חנות בגדים עירונית, בה יעמדו לרשות כלל תושבי העיר מוצרים חדשים ומוצרי יד שנייה ללא עלות  ובניהול העירייה.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

השבוע השיקה עיריית רמלה מיזם עירוני חדש בשם "בוטיק רמלה", ובמסגרתו תפעל חנות בגדים עירונית, בה יעמדו לרשות כלל תושבי העיר מוצרים חדשים ומוצרי יד שנייה ללא עלות  ובניהול העירייה.

בטקס מרגש במעמד ראש העיר  מיכאל וידל,  הושק לראשונה "בוטיק רמלה"- חנות יד שנייה, אשר תסייע לתושבים אשר ידם אינה משגת. ב"בוטיק רמלה" מוצע מגוון רחב של מוצרים שנתרמו לטובת הפעילות, ביניהם בגדים לכל הגילים, תיקים, הנעלה, תכשיטים ועוד. פעילות זו, שמתקיימת באמצעות מתנדבים, הינה נדבך נוסף בפעילות רחבת היקף שמקיימת העירייה באמצעות האגף לשירותים חברתיים ומחלקת התנדבות לטובת תושבי העיר, בדגש על אוכלוסיות הזקוקות לסיוע.

החנות ממוקמת ברחוב ברזילי 4 בעיר, תפעל מידי יום ראשון בשעות 10:00 - 13:00 בימי שלישי 16:00 - 19:00 ובימי רביעי 09:00 - 12:00 19:00 - 21:00. כמו כן יודגש כי תושבים המעוניינים לתרום בגדים לחנות (במצב טוב מאוד) יכולים לעשות זאת בשעות הפעילות של יום שלישי.

יש לשבח ולציין כי טרם פתיחת החנות עבדו ותרמו אנשים רבים בהם דני שמש וחיה הפטל מהמלאכים של בנצי, לצד עשרות מתנדבים ומתנדבות שפעלו להקמתה של החנות. בדבריהם של הפעילים עלה כי להוציא אנשים מחייכים ולראות עיניים שמחות זה כל הסיפור.

מעיריית רמלה הוסיפו כי החנות פתוחה לקהל הרחב אבל מכוונת לסייע לאלה שידם אינה משגת.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: