יום חמישי, 28 בספטמבר 2023, י"ג תשרי ה' תשפ"ד
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט באר יעקב

חדשות רמלה

פעילות קיץ חווייתית במרכז לגיל הרך ברמלה

אמא של אחד הילדים: "היום ילדי השתתפו בפעילות במרכז לגיל הרך היה מקסים מאד, רעיון נפלא, צוות מדהים, קשוב לילדים ולהורים. היה מעניין ומגוון בפעילויות. וארוחת הבוקר עשירה ,טעימה ובריאה. תודה רבה יישר כח ולעוד המון פעילויות מסוג זה".

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

ברמלה דואגים גם לילדים עם צרכים מיוחדים!

בהמשך למסורת רבת שנים, של שיתוף פעולה בין המרכז למשפחות לילדים עם צרכים מיוחדים  שבאגף הרווחה לבין המרכז לגיל הרך ברמלה, התקיימה שוב פעילות עניפה במרכז לגיל הרך במשך שלושה ימים רצופים.

כ- 100 משתתפים, הורים לילדים עם  צרכים מיוחדים ואחיהם מגיל לידה עד 7 שנים הופעלו בתחנות השונות. ההורים קיבלו ייעוץ והכוונה ראשונית על ידי עובדת סוציאלית ופסיכולוגית התפתחותית ובה בעת הילדים נהנו ממגוון הפעילויות.

ההפעלות הועברו על ידי מפעילים מקצועיים ואנשי צוות המרכז לגיל הרך וכללו הפעלות תנועה ומוזיקה, ג'ימבורי, משחקיה, יצירות אומנות "שעת סיפור" ועוד. כאמור הפעילויות הותאמו לכל הגילאים מקטן ועד גדול. ניתן לסכם את הפעילות בדבריה של אחת האימהות שכתבה את אשר רבים נוספים הרגישו ורוצים:

"היום ילדי השתתפו בפעילות במרכז לגיל הרך היה מקסים מאד, רעיון נפלא, צוות מדהים, קשוב לילדים ולהורים. היה מעניין ומגוון בפעילויות. וארוחת הבוקר עשירה ,טעימה ובריאה. תודה רבה יישר כח ולעוד המון פעילויות מסוג זה".

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: