לרגל יום המתנדב הבינלאומי: מתנדבי יחידה 360 הציגו את פעילות היחידה בתערוכה של עיריית רמלה
לרגל יום המתנדבים הבינלאומי של האו"ם שמצוין בתאריך 5.12, נערכה בקניון "עזריאלי ברמלה", תערוכה שמציגה את הפעילות של המתנדבים בארגוני החירום וההצלה הפועלים בתחומי העיר, בה השתתפו תושבים רבים שלמדו על הפעילות המסורה של המתנדבים, לצד פעילות חוויתית שערכו במקום לילדים.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונות: מתנדבי יחידה 360 הציגו את פעילות היחידה בתערוכה של עיריית רמלה
לרגל יום המתנדבים הבינלאומי של האו"ם שמצוין בתאריך 5.12, נערכהבקניון עזריאלי ברמלה, תערוכה שמציגה את הפעילות של המתנדבים בארגוני החירום וההצלה הפועלים בתחומי העיר, בה השתתפו תושבים רבים שלמדו על הפעילות המסורה של המתנדבים, לצד פעילות חוויתית שערכו במקום לילדים.
מתנדבי יחידה 360 - מערך הסיוע הלאומי מסניף רמלה, הציגו במקום למשתתפים את הפעילות אותה מקיימת היחידה במשך כל ימות השנה 24/7, וסיפרו להם גם על מלאכת הקודש בה נטלו חלק רבים מהמתנדבים ביישובי העוטף ובמחנה שורה.
ראש העיר מיכאל וידל שיגר את ברכתו לאירוע, "אתם הפנים היפות של העיר רמלה". באירוע השתתפו ראש אגף הרווחה אייל קהלני, רכזת המתנדבים בעירייה חניתה שוורץ וריקי כהן ראש מחלקת התנדבות, לצד אלחנן רוט מפקד היחידה, מפקד צוות רמלה לוד ארז משה ומתנדבי סניף רמלה חיים עטור, עדי עומסי, שמעון חזן ואהרון הס.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה: בחינוך לא שואלים כמה יש לך. שואלים מה חשוב לך.
מאות תלמידים פותחים שנה עם תיק חדש: מיזם “תיק לכל תלמיד” ברמלה
סיפור לשבת מרמלה: מיכאל וידל מספר על העיר שממשיכה לכתוב את סיפורה
ראש עיריית רמלה לבעל דגל ישראל הענק שהוסר מכפר שמריהו: “בוא לרמלה - נשמח להניף אותו בגאווה”


