שר הבריאות אוריאל בוסו, הגיע לביקור בבנק הדם הלאומי של מגן דוד אדום ברמלה
שר הבריאות אוריאל בוסו הגיע לביקור בקריית מגן דוד אדום ברמלה. במהלך הביקור, ערך בוסו סיור מקיף בבנק הדם הלאומי וביקר במעבדות בהן מעובדות מנות הדם שנתרמות בכל רחבי הארץ. בנק הדם הלאומי, מאובטח וממוגן, נמצא מתחת לפני האדמה ומספק מנות דם לבתי החולים ולצה״ל בשגרה ובימי המלחמה.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
תמונות מהביקור של שר הבריאות אוריאל בוסו, בבנק הדם ברמלה. קרדיט. דוברות מד"א
שר הבריאות אוריאל בוסו, הגיע לביקור בקריית מגן דוד אדום ברמלה. במהלך הביקור, ערך בוסו סיור מקיף בבנק הדם הלאומי וביקר במעבדות בהן מעובדות מנות הדם שנתרמות בכל רחבי הארץ. בנק הדם הלאומי, מאובטח וממוגן, נמצא מתחת לפני האדמה ומספק מנות דם לבתי החולים ולצה״ל בשגרה ובימי המלחמה. השר ביקר גם בבנק חלב האם הלאומי שנמצא גם הוא בקרית מד"א ברמלה, שם מעובדות מנות החלב שנתרמות לפגים ותינוקות שנבצר מאימן להניק אותם.
במהלך ביקורו, השר נאם בפני משלחת ראשי אגודות ידידי מד"א ברחבי העולם, שהגיעו לארץ לוועידה השנתית של אגודות ידידי מד"א. בנאומו אמר השר: "למד"א כארגון ההצלה של מדינת ישראל יש חלק מרכזי ומשמעותי בעמידה האיתנה של מערכת הבריאות. אתם, אנשי מד"א, הראשונים לזנק לכל קריאה ומגיעים לכל אירוע הן בשגרה והן באירועי חירום כמו שאירעו ב-7 באוקטובר. אני לא חושב שישנם עוד ארגונים ברחבי העולם שהצטרכו אי פעם להתמודד עם המקרים, המצבים הקיצוניים והדילמות קורעות הלב כפי שמד"א התמודד איתם בבוקר השבעה באוקטובר ובימים המאתגרים שלאחריהם".
מנכ"ל מד"א, אלי בין: "אני מודה לשר הבריאות אוריאל בוסו שהגיע היום לקריית מד"א כדי לחזות בפעילות של העובדים המסורים של בנק הדם ובנק חלב האם. השר בוסו הוא מתנדב מד"א פעיל, ומכיר מקרוב את העבודה המסורה של עובדי ומתנדבי מד"א בכל רחבי הארץ".
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה: בחינוך לא שואלים כמה יש לך. שואלים מה חשוב לך.
מאות תלמידים פותחים שנה עם תיק חדש: מיזם “תיק לכל תלמיד” ברמלה
סיפור לשבת מרמלה: מיכאל וידל מספר על העיר שממשיכה לכתוב את סיפורה
ראש עיריית רמלה לבעל דגל ישראל הענק שהוסר מכפר שמריהו: “בוא לרמלה - נשמח להניף אותו בגאווה”

