הסתיים בהצלחה קורס סע"ר ברמלה
השבוע הסתיימה הכשרה נוספת של כ-20 מתנדבים תושבי רמלה, במסגרת קורס סע"ר (סיוע עצמי ראשוני), אותו מובילים עיריית רמלה בשיתוף פיקוד העורף
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בתמונה: מסיימי קורס סע"ר ברמלה
בימים של מציאות ביטחונית מורכבת ועל רקע העובדה כי ברמלה מספר שכונות בעלות מאפיינים של רחובות צרים ובניה צפופה, אשר עלולים להקשות על הגעת כוחות חילוץ בזמן אירוע הרס משמעותי, עלה הצורך בהכשרה של מספר רב של מתנדבים. ההכשרה נועדה להקנות למתנדבים ידע וכלים מעשיים להתמודדות עם חילוץ מהריסות כתוצאה מרעידת אדמה ולהגשת עזרה ראשונה בסיסית להצלת חיים בשעות הראשונות לאירוע, עד להגעת כוחות החירום וההצלה. במסגרת ההכשרה עברו המתנדבים שיעורים בתחום החילוץ והעזרה הראשונה ובסיומה ביצעו תרגיל מעשי באתר הרס.
ראש העיר רמלה, מיכאל וידל: " אנו עדים לכך שהראשונים לתת מענה במקרים של אירועי אסון כמו רעידות אדמה ונפילות טילים אלו השכנים ותושבי השכונה. המציאות מחייבת אותנו להיות ערוכים לכל תרחיש ועל-כן אני מברך את המתנדבים שמשקיעים מזמנם להגיש סיוע באירועי חירום. תודה לכל השותפים להצלחת ההכשרה".
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה: בחינוך לא שואלים כמה יש לך. שואלים מה חשוב לך.
מאות תלמידים פותחים שנה עם תיק חדש: מיזם “תיק לכל תלמיד” ברמלה
סיפור לשבת מרמלה: מיכאל וידל מספר על העיר שממשיכה לכתוב את סיפורה
ראש עיריית רמלה לבעל דגל ישראל הענק שהוסר מכפר שמריהו: “בוא לרמלה - נשמח להניף אותו בגאווה”

