שבוע הספר ברמלה
שבוע אנו מציינים את שבוע הספר העברי וראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, מזמין את כל תושבי וילדי רמלה להגיע לספריה העירונית "בלפר", להרחיב את הידע וליהנות מזמן איכות עם ספר טוב.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
השבוע אנו מציינים את שבוע הספר העברי וראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, מזמין את כל תושבי וילדי רמלה להגיע לספריה העירונית "בלפר", להרחיב את הידע וליהנות מזמן איכות עם ספר טוב.
ראש עיריית רמלה - מיכאל וידל: "אנו מציינים את שבוע הספר העברי, וזו הזדמנות נפלאה להזמין את כולכם, ובמיוחד את הילדים, לקחת חלק בשבוע המיוחד הזה וליהנות מזמן איכות עם ספר טוב.
גם בלוח הזמנים הצפוף שלי, אני תמיד מוצא זמן לקריאה וממליץ על כך בחום. הקריאה היא דרך נהדרת לפתח את הדמיון, להרחיב את הידע ולשפר את השפה. בשל כך, אני מקפיד להגיע מדי שבוע לגן אחר ולקרוא לילדים ספר. במיוחד השבוע, נצלו את הזמן לגלות סיפורים מרתקים ולהכניס את הקריאה לשגרת חייכם. אני מצפה לראות אתכם משתתפים ונהנים בספרייה העירונית ״בלפר״.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה: בחינוך לא שואלים כמה יש לך. שואלים מה חשוב לך.
מאות תלמידים פותחים שנה עם תיק חדש: מיזם “תיק לכל תלמיד” ברמלה
סיפור לשבת מרמלה: מיכאל וידל מספר על העיר שממשיכה לכתוב את סיפורה
ראש עיריית רמלה לבעל דגל ישראל הענק שהוסר מכפר שמריהו: “בוא לרמלה - נשמח להניף אותו בגאווה”

