חלוקת תעודות סביבתיות לתלמידי רמלה
בטקס חגיגי, הוענקו תעודות הוקרה לתלמידי בתי הספר אלאמל, טרה סנטה, והאורתודוכסי ברמלה, על פעילותם הסביבתית המצוינת במהלך השנה.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בבית הספר "אלאמל", התעודה הוענקה למנהלת נרמיאן ראבי על זכיית התלמידים במקום הראשון בתחרות החלליות לאיסוף פסולת אלקטרונית ברמלה, שהתקיימה ביוזמת תאגיד מאי ומחלקת איכות הסביבה בעירייה. בטקס השתתפו צוות בית הספר, תלמידים, הורים ונציגי הקהילה. רכז החינוך הסביבתי בעירייה, אליקים ויסנשטרן, הודה לתאגיד מאי על שיתוף הפעולה והדגיש כי התלמידים אספו קרוב לחצי טון פסולת אלקטרונית.
ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, שיבח את הפעילות הסביבתית של בית הספר אלאמל וכן את בתי הספר מענית ויובלים שהגיעו למקום השני והשלישי בהתאמה. "אני גאה בתלמידים שהשקיעו מאמצים רבים למען הסביבה ומוכיחים כי עתיד ירוק הוא בהישג ידינו," אמר וידל.
בתי הספר "טרה סנטה" ו"האורתודוכסי" קיבלו אף הם תעודות סביבתיות בטקס מיוחד שהתקיים באולם בית הספר טרה סנטה. במהלך הכנס סוכמו תכנים של התוכנית 'משבר האקלים – צמצום טביעת רגל אקולוגית', ביוזמת המשרד להגנת הסביבה ועיריית רמלה. התלמידים הציגו את פעילויות המחזור שהם הובילו, כולל הרצאות, כרזות ומשחקים שנוצרו במיוחד למטרה זו. רכז החינוך הסביבתי בעירייה הודה למשרד להגנת הסביבה על התמיכה והסיוע, ולתלמידים על הובלת הפרויקטים. בכנס השתתפו גם זרתהון דימוזה, רכזת חינוך וקהילה במשרד להגנת הסביבה, וכן קרן לב וחן מלאכי מחברת 'צעד ירוק'.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
כ-10,000 מתושבי רמלה חגגו בפארק עופר: חגיגות העצמאות ויום ירושלים התקיימו באווירה שמחה ומרגשת
מצדיעים להנהגת ההורים: ערב הוקרה מיוחד ושיח פתוח לקידום החינוך ברמלה
רמלה הצדיעה למורשת יהדות מרוקו: ערב מרגש של תרבות, זיכרון וגאווה קהילתית
גאווה לרמלה: שני בני נוער מהעיר נבחרו ל”פעיל מצטיין מחוזי” של מינהל חברה ונוער במחוז מרכז

