אירועי הקיץ ברמלה: דדי החתול כבש את פארק מוטה גור
בשבוע שעבר נפתחו אירועי הקיץ של מחלקת איכות הסביבה ברמלה בפארק מוטה גור שבשכונת נאות שמיר, בהפתעה מרעננת ומיוחדת לתושבים. דמותו של דדי החתול, הפרזנטור המוכר של תאגיד מחזור האריזות "תמיר", הסתובב בין התושבים, הצטלם איתם וחילק חוברות פעילות ויצירה לחופשת הקיץ.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
תמונות מתוך אירועי הקיץ ברמלה עם "דדי החתול"
האירוע המרכזי בפארק כלל מתחם ענק של דדי החתול, עם פינות יצירה ופעילות סביבתית, מעגל מתופפים מפחים ומכסים של סירים, ועוד. במרכז הפארק התקיימה ההצגה "שימי בממלכת הפחים" של תיאטרון חוויה, שזכתה לתשואות רבות מהקהל.
למחרת, התקיימה בגן גנדי ההצגה "תעלומת הפח הכתום" של תיאטרון באר שבע, יחד עם סדנה סביבתית לילדים להכנת ארנקים מחומרי מחזור כמו קרטוני חלב, עטיפות חטיפים ואריזות שונות.
בפארק אריק איינשטיין התקיימה ההצגה "גיבורי הסביבה", ובמקביל, מדריכי הקרן הקיימת לישראל העבירו במקום פעילויות סביבתיות של מורשת, איכות סביבה וידיעת הארץ.
בשבוע הבא יתקיים האירוע האחרון בסדרת אירועי הקיץ, בגן בריל שבשכונת נאות בגין, עם ההצגה "טוני קרטוני". כל ההצגות והפעילויות השונות מתקיימות ללא תשלום, והן חושפות אלפי תושבים וילדים למסרים חשובים של איכות סביבה, מחזור, שמירה על הסביבה וידיעת הארץ. מחלקת איכות הסביבה מודה לתאגיד מחזור האריזות "תמיר" ולמרחב מרכז בחטיבת החינוך והקהילה בקק"ל על הסיוע באירועי הקיץ למען ילדי העיר.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה: הבוקר ננחנכה נקודת שיטור קהילתי חדשה בקריית האומנים – השישית בעיר
מנוי לחדרי הכושר העירוניים לבני הנוער ברמלה ב-99 שקלים בלבד
הוקרה ארצית לרמלה: משרד הרווחה העניק תעודת הערכה לעובדי האגף לשירותים חברתיים על פעילותם במלחמה
רמלה השיקה חוברת פעילויות הנוער קיץ 2026


