ראש עיריית רמלה נפגש עם מפקד מרחב שפלה במשטרה: שיתוף פעולה הדוק למען ביטחון התושבים
ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, קיים פגישת היכרות ועבודה עם תנ"צ קובי מור, מפקד מרחב שפלה במשטרת ישראל. הפגישה נערכה בהשתתפות מפקד תחנת רמלה, סנ"צ אביעד כתפי, קצין אג"ם המרחב, סנ"צ יוני יהודה, מנכ"ל העירייה, רונן עזריה, ומנהל אגף הביטחון והחירום בעירייה, איציק אסרף.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
במהלך הפגישה נדונו נושאים מרכזיים הקשורים לביטחון העיר ותושביה, בהם ההתמודדות עם הפשיעה, חיזוק תחושת הביטחון האישי, התמודדות עם מצבי חירום ושיפור שיתוף הפעולה בין העירייה למשטרה.
ראש העיר מיכאל וידל הדגיש את מחויבותו להמשך עבודה משותפת עם משטרת ישראל, תוך חיזוק האכיפה והשירות לתושבים. "ביטחון הוא נדבך מרכזי באיכות החיים של כל תושב ותושבת ברמלה, ואנו נמשיך לפעול יחד עם המשטרה למען עיר בטוחה יותר", אמר וידל.
תנ"צ קובי מור ציין את החשיבות שבשיתוף פעולה הדוק בין המשטרה לרשות המקומית, והביע את מחויבותו להמשיך ולחזק את מערך הביטחון בעיר.
בסיום הפגישה סוכם על המשך הידוק שיתוף הפעולה, קיום מבצעי אכיפה ממוקדים ופרויקטים משותפים להגברת הביטחון האישי של תושבי רמלה.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
כ-10,000 מתושבי רמלה חגגו בפארק עופר: חגיגות העצמאות ויום ירושלים התקיימו באווירה שמחה ומרגשת
מצדיעים להנהגת ההורים: ערב הוקרה מיוחד ושיח פתוח לקידום החינוך ברמלה
רמלה הצדיעה למורשת יהדות מרוקו: ערב מרגש של תרבות, זיכרון וגאווה קהילתית
גאווה לרמלה: שני בני נוער מהעיר נבחרו ל”פעיל מצטיין מחוזי” של מינהל חברה ונוער במחוז מרכז


