לב אחד, תקווה אחת – רמלה מחבקת את משפחות החטופים ביום המעשים הטובים
ביום המעשים הטובים שצוין השבוע, נרתמו תלמידי בית הספר הרב-תחומי עמל, למעשה מרגש ומלא משמעות: ביקור אצל מזל אוחנה, סבתו של יוסף חיים אוחנה, המוחזק בשבי בעזה.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
מזל, ניצולת שואה בת 84 שעלתה ממרוקו, ריגשה את המבקרים כששיתפה את סיפורה ואת סיפורו של נכדה, יוסף חיים, שחי בביתה במשך שנתיים לאחר שחרורו מצה"ל – עד שנחטף בשבעה באוקטובר ממסיבת הנובה.
מעבר למילים ולסיפורים, המפגש היה רגע של חום ואנושיות, עם חיבוק קהילתי שמחבר את הדורות ומחזק את הקשר בין תושבי העיר. בקרוב מזל צפויה לעבור ניתוח להשתלת קוצב לב, ואנחנו מאחלים לה רפואה שלמה ושולחים לה חיזוק ואהבה בשמם של כל תושבי רמלה.
ראש העיר, מיכאל וידל אמר: "ביום המעשים הטובים, אנחנו זוכים לראות את הכוח שיש לנתינה, לאוזן קשבת וללב פתוח. הביקור של התלמידים שלנו אצל מזל חיזק אותם לא פחות מששימח אותה – זו רוח הקהילה ברמלה, עיר של ערבות הדדית וחום אנושי. נמשיך לעמוד לצד משפחות החטופים ולתמוך בהם בכל דרך אפשרית."
תודה לכל מי שלקח חלק במעשה הטוב הזה – יחד אנחנו מחזקים, תומכים ועושים טוב!
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
כ-10,000 מתושבי רמלה חגגו בפארק עופר: חגיגות העצמאות ויום ירושלים התקיימו באווירה שמחה ומרגשת
מצדיעים להנהגת ההורים: ערב הוקרה מיוחד ושיח פתוח לקידום החינוך ברמלה
רמלה הצדיעה למורשת יהדות מרוקו: ערב מרגש של תרבות, זיכרון וגאווה קהילתית
גאווה לרמלה: שני בני נוער מהעיר נבחרו ל”פעיל מצטיין מחוזי” של מינהל חברה ונוער במחוז מרכז


