מבצע הסברה למחזור פסולת אלקטרונית ברמלה לקראת חג הפסח
לקראת חג הפסח, קיימו מחלקת איכות הסביבה בעיריית רמלה ותאגיד מחזור האלקטרוניקה "מ.א.י" מבצע הסברה רחב היקף בנושא מחזור פסולת אלקטרונית וסוללות.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
במסגרת המבצע, שחולק לשכונות עמישב–אג"ש והאומנים, קיבלו כ-1,550 בתי אב ערכה ייעודית שכללה שקית לאיסוף סוללות ודפי מידע המסבירים כיצד ניתן למחזר פסולת אלקטרונית מהבית – כולל מכשירי חשמל קטנים וסוללות ישנות.
התושבים הוזמנו להביא את הפסולת האלקטרונית לאחת מנקודות האיסוף הפזורות ברחבי העיר, או לפתוח פנייה דרך האתר העירוני לשם פינוי מסודר.
במחלקת איכות הסביבה בעיריית רמלה מדגישים כי סוללות מכילות חומרים מזיקים אשר בטיפול לא נכון עלולים לזהם את הקרקע, המים והאוויר, ואף לפגוע בבריאות הציבור. כל פעולה קטנה – כמו מחזור סוללות – היא צעד חשוב בדרך לשמירה על סביבה נקייה ובריאה יותר לכולנו.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
מאות תלמידים פותחים שנה עם תיק חדש: מיזם “תיק לכל תלמיד” ברמלה
סיפור לשבת מרמלה: מיכאל וידל מספר על העיר שממשיכה לכתוב את סיפורה
ראש עיריית רמלה לבעל דגל ישראל הענק שהוסר מכפר שמריהו: “בוא לרמלה - נשמח להניף אותו בגאווה”
רמלה: אלפי תושבים נהנו בשבועות האחרונים משלל אירועים, מופעים ופעילויות. ב-27.8 תתקיים חגיגת סוף הקיץ


