יום ראשון, 17 במאי 2026, א' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

הבוקר נחת רסיס ברמלה

רסיס נפל הבוקר באחת השכונות המרכזיות בעיר. ראש העיר וצוות מיומן הגיעו במהירות לזירה, בחנו את הנזק מקרוב, וקראו לציבור להמשיך להישמע להנחיות הביטחון.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

הבוקר (שני) נפל רסיס באחת השכונות המרכזיות ברמלה, כתוצאה מיירוט במהלך מתקפת טילים. תושבי השכונה גילו אחריות, שמרו על קור רוח, נכנסו למרחבים המוגנים והזעיקו את כוחות הביטחון והחירום.

מיד לאחר האירוע, הגיע למקום ראש העיר מיכאל וידל יחד עם צוותים מקצועיים ומהנדס העיר, על מנת לבדוק מקרוב את מוקד הפגיעה, לבחון את הנזק ולוודא את שלומם של התושבים. צוותי העירייה פעלו במהירות ובמיומנות, תוך שיתוף פעולה מלא עם משטרת ישראל, כיבוי אש ופיקוד העורף.

עיריית רמלה שבה ומזכירה: כל רסיס, גם אם נראה קטן – עלול להיות מסוכן. יש להתרחק מהזירה ולפנות מידית למוקד העירוני או למשטרה. שמירה על ההנחיות מצילה חיים.

המוקד העירוני זמין עבורכם 24/7
טלפון: 108 או 089771780
וואטסאפ: 0528510300

מיכאל וידל, ראש עיריית רמלה: "הגעתי לזירה עם צוותים מקצועיים, מהנדס העיר וכוחות הביטחון – כדי לוודא מקרוב את שלום התושבים ולבחון את הנזק. תושבי רמלה הוכיחו אחריות אזרחית למופת, ואני קורא להמשיך ולהישמע להנחיות, להימנע מהתקהלויות ולשמור על ביטחון כולנו. אנחנו כאן בשבילכם ממשיכים לפעול סביב השעון"

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: