מתחשבים במצב: עיריית רמלה לא תחלק דוחות חניה בכחול-לבן עד ה-26.6.25
ראש העיר מיכאל וידל הודיע כי מתוך התחשבות בתושבים וברוח התקופה, יוקפא רישום דוחות החניה בכחול-לבן למשך כשבוע. יחד עם זאת, העירייה תמשיך לאכוף חניה מסכנת חיים או פוגעת במרחב הציבורי.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
אוה אהרונוף
בצל המצב הביטחוני הרגיש, עיריית רמלה מודיעה על הקפאת אכיפת החניה בכחול-לבן בלבד – החל מהיום (19.6.25) ועד ליום חמישי הקרוב, 26.6.25. במקומם של דוחות, יונחו על שמשות כלי הרכב הודעות הסבר ללא דרישת תשלום.
מדובר במחווה של התחשבות באזרחים, שמטרתה להקל על השגרה היומיומית בימים מאתגרים אלו.
יחד עם זאת, ראש העיר מדגיש כי אכיפה תמשיך להתבצע בכל הנוגע לעבירות חניה המסכנות חיים או פוגעות בציבור – כגון חסימת מדרכות, גישה לנכים, תחנות אוטובוס, מעברי חצייה ויציאות חירום.
ראש העיר מיכאל וידל מסר: “דווקא בימים מאתגרים, האחריות שלנו לשמור על המרחב הציבורי ועל הבטיחות – חשובה מתמיד. ההחלטה שלא לחלק דוחות בכחול-לבן באה מתוך אמפתיה לתושבים ומתוך רצון לא להכביד. עם זאת, אני מבקש מכולנו לנהוג באחריות, לא לחנות במקומות אסורים, ולגלות התחשבות בזולת. רמלה חזקה ומאוחדת – גם ברגעים של קושי.”
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה: הבוקר ננחנכה נקודת שיטור קהילתי חדשה בקריית האומנים – השישית בעיר
מנוי לחדרי הכושר העירוניים לבני הנוער ברמלה ב-99 שקלים בלבד
הוקרה ארצית לרמלה: משרד הרווחה העניק תעודת הערכה לעובדי האגף לשירותים חברתיים על פעילותם במלחמה
רמלה השיקה חוברת פעילויות הנוער קיץ 2026


