עדכון הורים במערכת החינוך: הצהרונים ברמלה חוזרים לפעול כסדרם – כולל הזנה ושעת הארכה
הודות להיערכות מהירה של עיריית רמלה והצוותים החינוכיים, הפעילות בצהרונים תשוב לשגרה מלאה כבר ממחר (חמישי)
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
הצהרונים ברמלה חוזרים ל-פעול כסדרם, הודות להיערכות מהירה של העירייה והצוותים החינוכיים, הפעילות בצהרונים תשוב לשגרה מלאה כבר ממחר (חמישי)
ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, מסר: “אני שמח לעדכן שבזכות מאמצים גדולים של העירייה, מפעילי הצהרונים והצוותים החינוכיים – הצלחנו להיערך ולהחזיר גם את הצהרונים לשגרה מלאה.
הבוקר פתחנו את מערכת החינוך בעיר בהצלחה ובאווירה מרגשת. הילדים הגיעו עם חיוך, נפגשו שוב עם הצוותים והחברים – והלב התמלא גאווה.
החל ממחר, יום חמישי, כלל מסגרות הצהרונים בעיר יפעלו כרגיל, בבתי הספר ובגני הילדים – כולל הזנה ושעת הארכה. נמשיך לעשות כל שנדרש כדי להבטיח רציפות חינוכית וביטחון אישי לילדינו."
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
פסטיבל "רמלה עיר עולם" 10, סיכם עשור של הצלחות
גיבור מרמלה: ראש העיר מיכאל וידל שוחח אמש עם יניב חיון, שסייע להציל את נוסעי טיסת פליי דובאי
רמלה: תעודת הוקרה על 30 שנות יצירה הוענקה מראש העיר לשלישיית "מה קשור"
רמלה: ביוזמת ראש העיר, אנשי כוחות הבטחון וההצלה וחיילי מילואים ייכנסו היום ללא תשלום ל“מה קשור”.

