הפנינג טעימות חווייתי להורי צהרוני גני הילדים ברמלה
השבוע התקיים ברמלה אירוע טעימות חווייתי וקהילתי להורי צהרוני גני הילדים, ביוזמת חברת המשכיל – המפעילה את הצהרונים בעיר מטעם עיריית רמלה.
פורסם בתאריך: מאת:
 
									נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
האירוע נועד לחזק את הקשר עם ההורים, לאפשר להם להתרשם מקרוב מהאוכל המוגש לילדיהם מדי יום, ולהציג את החשיבה התזונתית והמקצועית שמלווה את פעילות החברה.
במהלך ההפנינג יכלו ההורים לטעום ממנות הצהריים, להכיר את התפריט הבריא והמאוזן, את איכות חומרי הגלם ואת תהליך ההכנה וההגשה.
ראש העיר, מיכאל וידל, הגיע למקום, פגש את ההורים והצוותים, והתרשם מההשקעה הרבה באיכות השירות והתזונה.
מיטל בן דור, סמנכ"לית פיתוח בחברת המשכיל, סיכמה: "אנו מאמינים בשקיפות ובשותפות עם ההורים. מפגש הטעימות איפשר להם לחוות את מה שילדיהם חווים מדי יום, חום ואהבה וארוחת צוהריים איכותית ומזינה. אנו מודים לשותפות עם עיריית רמלה ואגף החינוך.
האירוע התקיים באווירה משפחתית, עם פינות פעילות לילדים, שיח פתוח עם צוותי המשכיל והנהלת אגף החינוך, ותרומת המנות שנותרו לשוטרי תחנת רמלה. בעירייה ובחברת המשכיל מדגישים כי לצד ההשקעה הרבה בתכנים הפדגוגיים ובפעילויות לילדים, ניתן דגש מיוחד גם לתזונה - כחלק בלתי נפרד מהחינוך לבריאות ואורח חיים נכון כבר מגיל צעיר.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
 
											ערב של אהבה, צחוק והתרגשות: גברת רביע בהיכל התרבות רמלה
 
											רמלה: לקראת סיום העבודות בכיכר על שם משפחת ביבס
 
											מנכ"ל משרד הפנים ביקר ברמלה: "עיר צומחת ומתחדשת עם חזון ברור לעתיד"
 
											רמלה: ראש העיר מיכאל וידל הנחה להגביר אכיפה נגד רעש לילי בשכונת נאות שמיר
 
											
 
				