מפקד חדש לתחנת משטרת רמלה
ראש העיר מיכאל וידל אירח את מפקד תחנת רמלה החדש, סנ״צ אפי תשובה
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
ברמלה ממשיכים לחזק את שיתוף הפעולה בין המשטרה לעירייה למען ביטחון התושבים: ראש העיר, מיכאל וידל, נפגש השבוע עם מפקד תחנת רמלה החדש - סנ״צ אפי תשובה, שחזר לשרת בעיר לאחר שכבר מילא בה תפקיד בעבר.
סנ״צ תשובה, שמכיר מקרוב את האתגרים והקהילות הייחודיות בעיר, אמר בפגישה:
“אני שמח לחזור לרמלה, מביא איתי רוח חדשה ובכוונתי להוביל פעילות רבה ולתת שירות אישי לתושבים – שירגישו את זה ביום-יום.”
ראש העיר מיכאל וידל בירך על המינוי ואמר:
“אפי, אנחנו באותו צד. שנינו שליחים של הציבור, ונמשיך לעבוד יחד, כתף אל כתף, כדי לחזק את תחושת הביטחון, האכיפה והשירות לתושבי העיר.” עוד הוסיף וידל: “ברוך הבא חזרה לרמלה. אני מאחל לך הצלחה גדולה בתפקיד החדש – הצלחתך היא הצלחת כולנו.”
בפגישה השתתפו גם מנכ"ל העירייה רועי מוסט, מפקדים בתחנת רמלה וגורמי עירייה נוספים. כל הצדדים הדגישו את מחויבותם לקידום אכיפה נחושה לצד שירות אישי ומכבד לתושבים.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
פסטיבל "רמלה עיר עולם" 10, סיכם עשור של הצלחות
גיבור מרמלה: ראש העיר מיכאל וידל שוחח אמש עם יניב חיון, שסייע להציל את נוסעי טיסת פליי דובאי
רמלה: תעודת הוקרה על 30 שנות יצירה הוענקה מראש העיר לשלישיית "מה קשור"
רמלה: ביוזמת ראש העיר, אנשי כוחות הבטחון וההצלה וחיילי מילואים ייכנסו היום ללא תשלום ל“מה קשור”.


