יום ראשון, 17 במאי 2026, א' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

מתיחת פנים בלב אזור התעשייה ברמלה: שדרות יעקב גנות מתחדשות

שדרה מרכזית ברמלה, שסבלה במשך שנים מהזנחה, עוברת שדרוג משמעותי והופכת למרחב ציבורי מטופח, בטוח ונעים – כחלק מתפיסת פיתוח עירונית כוללת.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

בימים אלו משלימה עיריית רמלה שדרוג משמעותי בשדרות יעקב גנות, בשיתוף שירות בתי הסוהר. מדובר בשדרה מרכזית הממוקמת בלב אזור התעשייה והקניות של העיר, אשר במשך שנים סבלה מחוסר טיפוח ותשתיות מיושנות – וכעת עוברת מתיחת פנים של ממש.

במסגרת העבודות בוצע פיתוח סביבתי מקיף, שיפור חזותי והסדרה של אזורי החניה, במטרה להפוך את השדרה למרחב נעים, מסודר ובטוח יותר עבור העובדים באזור, המבקרים וכלל העוברים והשבים במקום מדי יום. השדרוג משפר את חוויית השהייה במרחב הציבורי ותורם לאיכות החיים ולאופי האזור כולו.

המהלך מהווה חלק מתפיסה עירונית ברורה, שלפיה גם אזורים ותיקים ומרכזיים בעיר ראויים להשקעה, לתכנון מוקפד ולכבוד. ברמלה מדגישים כי ההתחדשות העירונית אינה מתמקדת רק בשכונות המגורים, אלא נוגעת בכל נקודה שבה מתקיים מרחב ציבורי משמעותי.

שדרות יעקב גנות צפויות להיחנך בקרוב, והעירייה מציינת כי תמשיך לפעול לחדש, לשדרג ולשפר מרחבים ציבוריים נוספים ברחבי העיר.

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, מסר: “ההשקעה בשדרות יעקב גנות מבטאת את המחויבות שלנו לפיתוח מאוזן של העיר כולה. גם אזורי תעשייה ומסחר הם חלק בלתי נפרד מהמרחב העירוני, וראויים לסביבה מכבדת, מטופחת ובטוחה. נמשיך לחדש ולשפר את רמלה בכל רובד ובכל שכונה.”

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: