נשיא המדינה ורעייתו ביקרו ברמלה וחיזקו את תושבי העיר
אתמול (יום חמישי - 12.3) אירחה עיריית רמלה את נשיא המדינה יצחק הרצוג ורעייתו מיכל, שהגיעו לעיר כדי לעמוד מקרוב על ההתמודדות עם האירוע שהתרחש בשכונת קריית האמנים ולחזק את תושבי העיר ואת צוותי העירייה הפועלים בשטח מאז האירוע.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
קרדיט צילום: עמוס בן גרשום/לע״מ
במהלך הביקור התקיימה פגישה מקצועית עם ראש העיר מיכאל וידל, ממלא מקום ראש העיר מאור אשש, הנהלת העירייה ומנהלי מכלולי החירום, במהלך הפגישה הוצגה לנשיא סקירה מקיפה על פעילות הרשות מאז האירוע, על המענה שניתן לתושבים שנפגעו ועל פעולות הסיוע והליווי למשפחות. במסגרת המפגש קיים הנשיא שיח ישיר עם מנהלי המכלולים, שמע מהם על הפעילות האינטנסיבית בימים האחרונים, על האתגרים בשטח ועל עבודת הצוותים מסביב לשעון למען התושבים.
קרדיט צילום: עמוס בן גרשום/לע״מ
הנשיא נחשף במהלך הסיור בגני הילדים לנזקים שנגרמו מפגיעות ההדף, ושמע על פעולות השיקום, הליווי לתושבים והעבודה המתמשכת של כלל גורמי העירייה, כוחות הביטחון והחירום. לביקור הצטרף גם סגן יו״ר מרכז השלטון המקומי וראש עיריית דימונה בני ביטון, אשר הביע הערכה לפעילות העירייה ולניהול המקצועי של האירוע.
מדברי נשיא המדינה יצחק הרצוג: ״אנחנו כאן, במתחם גנים בעיר רמלה, מתחם שנפגע מרסיסי טיל לפני כמה ימים, ומההדף אנחנו רואים נזק רב. העולם כולו צריך לראות לעבר מה משגרים את הטילים. כל יום שעובר, שם בטהרן ושם בלבנון, הם נחלשים עוד ועוד. התפקיד שלנו הוא לגלות אורך רוח, להקפיד על הנחיות פיקוד העורף, ולגלות אחווה ואהבה בין כולנו - כדי לעבור יחד את התקופה הזאת. וביחד ננצח״.
קרדיט צילום: עמוס בן גרשום/לע״מ
ראש העיר מיכאל וידל אמר: “אני מודה לנשיא המדינה ורעייתו על הביקור החשוב ועל החיזוק לתושבי רמלה ולצוותי העירייה. בימים מורכבים כאלה, חשוב לנו להראות לתושבים שהם אינם לבד. מרגע האירוע פעלו כלל מנגנוני העירייה במהירות, באחריות ובמקצועיות כדי לתת מענה מיידי לתושבים שנפגעו. נמשיך ללוות את המשפחות, לטפל בנזקים ולפעול יחד עם כלל הגורמים כדי להחזיר את השגרה לשכונה ולתושבי העיר.”
עיריית רמלה הודיעה כי תמשיך לפעול בכל הכוח למען התושבים, ללוות את המשפחות שנפגעו ולוודא כי ניתן מענה מקצועי, אחראי ורגיש לכל צורך שעולה מן השטח.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
מצדיעים להנהגת ההורים: ערב הוקרה מיוחד ושיח פתוח לקידום החינוך ברמלה
רמלה הצדיעה למורשת יהדות מרוקו: ערב מרגש של תרבות, זיכרון וגאווה קהילתית
גאווה לרמלה: שני בני נוער מהעיר נבחרו ל”פעיל מצטיין מחוזי” של מינהל חברה ונוער במחוז מרכז
גאווה לרמלה: מנהלת בית הספר “אל-אמל” נרימאן טלב ראבי זכתה באות הנשיא להתנדבות לשנת 2026

