רמלה נפרדת מישי לוי: “מהקולות האהובים והמרגשים במוזיקה הישראלית”
ראש העיר מיכאל וידל הביע צער עמוק על פטירתו של הזמר ישי לוי בגיל 63, והזכיר את הופעתו המרגשת ברמלה בקיץ האחרון, שהותירה רושם רב על תושבי העיר.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
צילום: דוברות עיריית רמלה
ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, הביע צער רב על פטירתו של הזמר ישי לוי, שהלך לעולמו בגיל 63 לאחר שאושפז במצב קשה בבית החולים.
בהודעתו ציין וידל כי רק בשנה שעברה זכו תושבי רמלה לארח את לוי במסגרת אירועי הקיץ העירוניים. לדבריו, הזמר העניק לקהל ערב מרגש, מלא שמחה, מוזיקה ואהבת אדם, והותיר חותם בלב המשתתפים.
“ישי היה מהקולות הבולטים והאהובים במוזיקה הישראלית, ואדם שידע לגעת בלבבות של רבים”, מסר וידל. עוד הוסיף כי בשם תושבי העיר ובשמו האישי הוא שולח תנחומים למשפחתו של הזמר ולכל אוהביו.
לוי נחשב לאחד האמנים המשפיעים והאהובים במוזיקה הים־תיכונית בישראל, ובמהלך קריירה ארוכת שנים ביצע שורה של להיטים שהפכו לנכסי צאן ברזל בזמר הישראלי.
יהי זכרו ברוך.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה מצדיעה למשפחות המילואים: שבוע הוקרה עם מופעים, פעילויות והטבות
ברוך דיין האמת: עיריית רמלה תחלוק כבוד אחרון לראש העיר רמלה לשעבר - משה פרץ ז”ל
פחות אלימות, יותר חברות: הפנינג קהילתי בצהרוני המשכיל ברמלה במסגרת שבוע החינוך העירוני
נשיא המדינה ביקר בבית הספר לחינוך מיוחד “סיני” ברמלה


