וידל: "הגיע הזמן שהשב"כ ייכנס למאבק בפשיעה המאורגנת"
ראש עיריית רמלה קורא להרחיב את המאבק בארגוני הפשיעה ולשלב את השב"כ לצד משטרת ישראל. לדבריו, מדובר באיום המחייב את המדינה להפעיל את כלל האמצעים המודיעיניים והמבצעיים. וידל ציין כי עמדתו תואמת את הפנייה המשותפת שהגיש יחד עם ראש עיריית לוד לראש הממשלה.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
בצל המשך אירועי הפשיעה החמורה ברחבי הארץ ובאזור השפלה, פרסם ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, קריאה להחרפת המאבק בארגוני הפשיעה ולהפעלת שירות הביטחון הכללי כחלק מהמאמץ הלאומי למיגורם.
לדברי וידל, ארגוני הפשיעה פועלים כיום בעוצמה רבה, עושים שימוש באמצעים מתוחכמים ומטילים פחד על אזרחים ועל נבחרי ציבור, ולכן מדובר באיום החורג מהטיפול המשטרתי בלבד. "מדינת ישראל חייבת להכניס את השב"כ לתמונה, לצד משטרת ישראל וכלל גורמי האכיפה, ולהעמיד את כל הכלים המודיעיניים והמבצעיים הנדרשים כדי למגר את ארגוני הפשיעה".
וידל הזכיר כי עמדה זו עולה בקנה אחד עם הפנייה המשותפת שהגיש יחד עם ראש עיריית לוד, יאיר רביבו, לראש הממשלה, בנימין נתניהו, בדרישה לקדם את שילוב השב"כ במאבק בארגוני הפשיעה. לדבריו, הוא מברך על כך שהנושא נמצא על סדר היום הלאומי ומקווה לראות החלטות מהירות לצד יישום בשטח.
עוד הדגיש ראש העיר כי תושבי רמלה ולוד מכירים היטב את המחיר הכבד שגובה הפשיעה מהחברה ומהאזרחים הנורמטיביים. לדבריו, רוב אזרחי ישראל מבקשים לחיות בביטחון, לגדל את ילדיהם בשקט ולדעת שהמדינה מפעילה את מלוא כוחה נגד מי שמאיים על ביטחונם.
את דבריו חתם וידל בקריאה למקבלי ההחלטות לפעול ללא דיחוי: "זה הזמן להחלטות אמיצות ולפעולה נחושה. אסור לתת לארגוני הפשיעה להמשיך להכתיב את המציאות."
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
רמלה מתכננת את החוסן העירוני של המחר בשיתוף התושבים
רמלה גאה באלוף שלה - וממשיכה להוכיח שהיא בירת הטאקוונדו של ישראל.
רמלה: הבוקר ננחנכה נקודת שיטור קהילתי חדשה בקריית האומנים – השישית בעיר
מנוי לחדרי הכושר העירוניים לבני הנוער ברמלה ב-99 שקלים בלבד


