מחר זה קורה: רמלה סוגרת את הקיץ בענק עם אנה זק, הפרויקט של רביבו ולהקת חמסה
אנה זק, הפרויקט של רביבו, להקת חמסה, נעמה סופר על, נתי הגעתי הופעתי ומסיבה לטינית – כולם מחכים לתושבים מחר במתחם הרמבלס, המגדל הלבן.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
ערב השיא של הקיץ ברמלה יוצא לדרך: מחר, חמישי, 27.8, במתחם הרמבלס, המגדל הלבן, עם מיטב האמנים, מוזיקה, מסיבה לטינית והכניסה חופשית על הבמה יופיעו אנה זק, הפרויקט של רביבו, להקת חמסה, נעמה סופר על ונתי הגעתי הופעתי, כאשר את הערב תחתום מסיבה לטינית קצבית במיוחד. האירוע צפוי למשוך קהל רב ולהוות את יריית הסיום החגיגית לקיץ עמוס באירועים ופעילויות ברחבי העיר.
ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, מזמין את התושבים להגיע ולחגוג יחד: "אחרי קיץ מלא באירועים ובפעילויות ברחבי העיר, הגיע הזמן לסגור אותו כמו שצריך – ביחד, עם מוזיקה, שמחה ואמנים אהובים. אני מזמין את כולם להגיע מחר למתחם הרמבלס, ליהנות מערב מיוחד ולסגור איתנו את הקיץ באווירה הכי טובה שיש."
מחר, חמישי | 27.8
החל מהשעה 18:00
מתחם הרמבלס – המגדל הלבן
הכניסה חופשית
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות רמלה
ענת ברמי נבחרה להנהלת איגוד מנהלי הספורט ברשויות המקומיות בישראל
הישג לחינוך ברמלה: חמישה בתי ספר בעיר זכו בתגמול הדיפרנציאלי של משרד החינוך
אמיר אמברבר חזר הביתה: אחרי שבועות של דאגה, הצעיר מרמלה אותר בריא ושלם
השוק העירוני ברמלה מתחדש – שלב הקירוי לקראת סיום והעבודות ממשיכות לשלב הבא


