‬
יום חמישי, 01 באוקטובר 2026, כ' תשרי ה' תשפ"ז
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

גיבור מרמלה: ראש העיר מיכאל וידל שוחח אמש עם יניב חיון, שסייע להציל את נוסעי טיסת פליי דובאי

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, שוחח הערב עם תושב העיר יניב חיון, שהיה מהנוסעים שפעלו ברגעים הקריטיים בתא הטייס בטיסה מדובאי לישראל • וידל שמע ממנו ממקור ראשון את רגעי הדרמה והודה לו על האומץ וקור הרוח שהפגין

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, שוחח אמש (רביעי) עם תושב העיר יניב חיון, שהיה בלב האירוע החריג בטיסת פליי דובאי מדובאי לישראל.

חיון שחזר בפני ראש העיר את רגעי הדרמה במטוס. לדבריו, לאחר שנכנס לתא הטייס וסייע להשתלט על הטייס שתקף את עמיתו, הוא משך אותו אל מחוץ לתא. לאחר מכן חזר לקוקפיט, וכשהבחין שהמטוס נמצא בצלילה, אחז בהגאים ומשך אותם לאחור עד שהמטוס החל להתייצב. בהמשך השתלט צוות הטיסה על המטוס והוא נחת בשלום בסעודיה.

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל: “שוחחתי הערב עם יניב ושמעתי ממנו את הסיפור הבלתי נתפס. ברגעים שבהם חיים של אנשים רבים היו בסכנה, הוא פעל באומץ, בנחישות ובקור רוח יוצא דופן. אמרתי לו בשם תושבי רמלה עד כמה אנחנו גאים בו. יניב, אתה גאווה גדולה לרמלה ולמדינת ישראל״.


צילום: דוברות עיריית רמלה

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: