‬
יום שני, 05 באוקטובר 2026, כ"ד תשרי ה' תשפ"ז
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

רמלה זוכרת את שבעה באוקטובר: העיר מרכינה ראש לזכר הנרצחים והנופלים

שלוש שנים לאחר מתקפת שבעה באוקטובר, רמלה מציינת את יום הזיכרון הלאומי לאירועי שבעה באוקטובר ולחללי מלחמת חרבות ברזל, ובהם בני ובנות העיר

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

רמלה מרכינה היום ראש לזכר הנרצחים והנופלים באירועי שבעה באוקטובר ובמלחמת חרבות ברזל, במסגרת יום הזיכרון הלאומי המצוין היום, כ״ד בתשרי תשפ״ז. בעיר מציינים את היום בטקסי זיכרון והנצחה עירוניים, מתוך מחויבות לשמר את הזיכרון ולהעבירו גם לדורות הבאים.

שלוש שנים חלפו מאז אותו בוקר קשה ששינה את חייה של מדינת ישראל. לצד הכאב והגעגוע, נותרו בזיכרון גם סיפורי הגבורה, האומץ והערבות ההדדית שהתגלו ברחבי החברה הישראלית מאז אותם אירועים.

ראש העיר רמלה, מיכאל וידל, התייחס ליום הזיכרון וציין כי לצד ההרכנה לזכר הנרצחים והנופלים, העיר מבקשת לחבק את המשפחות השכולות ולשאת יחד איתן את זכר יקיריהן. בין החללים והנרצחים שאותם זוכרת רמלה נמצאים גם בני ובנות העיר, שהותירו אחריהם משפחות, חברים וקהילה שלמה שממשיכה לזכור ולהנציח/ בעיר רמלה מדגישים כי הזיכרון אינו מסתכם ביום אחד בלבד, אלא מהווה מחויבות ציבורית וקהילתית להמשיך לספר את הסיפורים, להנציח את הנופלים ולוודא שהאירועים והמורשת שהותירו אחריהם יועברו גם לדורות הבאים. "יהי זכרם ברוך", מסר ראש העיר מיכאל וידל.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: