יום שבת, 04 ביולי 2026, י"ט תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

תתחדשו! נפתח לתנועה כביש 200 עוקף רמלה! - חדשות רמלה ברמלוד נט

תתחדשו! נפתח לתנועה כביש 200 עוקף רמלה!

לאחרונה נפתח לתנועה חלקו השני של כביש 200 בחלק המתחבר עם כביש 44.  כביש עוקף רמלה-200 מחבר מצידו האחד בין כביש 431 ממערב לרמלה ומצידו המזרחי את כביש 44. הפרויקט יקדם נגישות תחבורתית לרמלה ותשתית לפיתוח האזור כולו.  במסגרת מרוץ רמלה המתקיים היום 21.10 ייחנך רשמית הכביש.

ושמחת בחגיך: רמלה חגגה בפעם השישית את פסטיבל "עיר עולם" ! - חדשות רמלה ברמלוד נט

ושמחת בחגיך: רמלה חגגה בפעם השישית את פסטיבל "עיר עולם" !

עשרות אלפי משתתפים לקחו חלק בפסטיבל שחשף את רמלה הרב תרבותית עם שלל אירועים, מופעים, הצגות, מוסיקה,  קולינריה, מופעים והצגות לילדים, מאכלי עדות ועוד. ראש העיר מיכאל וידל: "הפסטיבל השישי בסדרה הדגיש את הייחודיות של העיר על כל גווניה הרב תרבותיים המהווים מגדלור לדוגמא ומופת לחיים משותפים. אט אט רמלה הופכת למטרופולין התרבותי של אזור השפלה".

אירית וידל זכתה במשפט נגד יעקב מצלאווי  שהוציא דיבה רעה עליה - חדשות רמלה ברמלוד נט

אירית וידל זכתה במשפט נגד יעקב מצלאווי שהוציא דיבה רעה עליה

בית משפט השלום ברחובות חייב את הנתבע בסכום של 100.000 ש"ח על פגיעה בשמה הטוב של גב' אירית וידל, רעיית ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל. פרט לסכום הנ"ל כב' השופט ישראל יפת, פסק שעל הנתבע לשלם  11.500 ש"ח שכר טרחת עו"ד, ואת אגרת המשפט בסך 3.750 ש"ח ועוד 2500 ש"ח עבור הוצאות שהיו לתובעת על התייצבות בכל הדיונים.