‬
יום חמישי, 08 באוקטובר 2026, כ"ז תשרי ה' תשפ"ז
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

קטטה ודקירות באמצע הצומת ברמלה- כתב אישום הוגש כנגד שני חשודים בתקיפה. - חדשות רמלה ברמלוד נט

קטטה ודקירות באמצע הצומת ברמלה- כתב אישום הוגש כנגד שני חשודים בתקיפה.

במסגרת חקירת המשטרה שנפתחה בעקבות האירוע, אותרו ונעצרו כל המעורבים, והתברר שהרקע לאירוע הינו סכסוך עסקי בין קרובי משפחה.  בסיומה של החקירה, הגישה אתמול יחידת התביעות במחוז מרכז, כתב אישום כנגד שני החשודים העיקריים, (23 ,20 רמלה), באירוע.

סגן ראש עיריית רמלה, המאור הגדול ! - חדשות רמלה ברמלוד נט

סגן ראש עיריית רמלה, המאור הגדול !

לאחר שבחרנו בגיליון הקודם את אנשי הציבור הבולטים בעשור הקודם, הגיעה העת להטיל זרקור על מי שמסתמן כאחד מהאנשים שיבלטו ויכתיבו את הקצב והדרך בעשור הבא עלינו לטובה, בע"ה. סגן ראש העיר רמלה, מאור אשש, הוא רק בן 35, אבל יש באמתחתו רזומה של עשייה מפוארת, שלא היה מבייש אף פוליטיקאי ואיש ציבור ותיק. את מירב עשייתו, הוא מנקז למען הציבור המוחלש בעיר, והוא נחשב לאחד מהפוליטיקאים הכי פעילים באזור. ללא ספק, כשייבחרו בעוד כעשר שנים את אנשי העשור הבא, אשש יככב באחד המקומות הראשונים בפירמידה. כבר היום, הוא נחשב לאיש ציבור מוביל, פעלתן ואנרגטי, שחוש הצדק והמוטיבציה לפעול למען הזולת, הם המאפיינים אותו יותר מכל ומשמשים כנר לרגליו.

למעלה מ-15 אלף תושבות ותושבים ברמלה התחסנו נגד נגיף הקורונה - חדשות רמלה ברמלוד נט

למעלה מ-15 אלף תושבות ותושבים ברמלה התחסנו נגד נגיף הקורונה

על פי הנתונים אשר התפרסמו ע"י משרד הבריאות מתחילת מבצע החיסונים "חוזרים לחיים" ברמלה התחסנו  לנגיף מעל 15,000 תושבי רמלה (נכון לתאריך 19.1.21) ומתוך כלל המתחסנים, המהווים כ-18 אחוז מכלל תושבי העיר,כ- 1,600 איש הם תושבות ותושבים מגיל 60 ומעלה  וכ- 1,400 קיבלו את המנה השנייה של החיסון.