
אישום: אסיר בכלא איילון איים על סוהרת
משטרת ישראל הגישה כתב אישום נכד אסיר בכלא איילון ברמלה, בגין איומים על סוהרת בכלא.

משטרת ישראל הגישה כתב אישום נכד אסיר בכלא איילון ברמלה, בגין איומים על סוהרת בכלא.

ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל: ״אני קורא לתושבי העיר, להצטרף למעגל מקבלי תו התושב וליהנות מההטבות הניתנות לתושבי העיר. תכנית הסדרי החנייה בכחול לבן בעיר, מאפשרת עשיית סדר בשטחי החנייה ומשדרגת את איכות החיים.״

קמפוס נבון ברמלה, פותח את שעריו לקראת שנת הלימודים החדשה תשפ"א, עם מגוון קורסים חדשים וכן תכניות מותאמות לאנשים שמעוניינים לשדרג את הסטטוס המקצועי והאישי שלהם.

במסגרת חזון ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, לעידוד הקהילה לחבק את בני האדם עם מוגבלויות, יצאה בשעה טובה לדרך התקשרות בין העירייה וקרן רמלה לבין חברת "המשקם" המעסיקה עובדים עם מוגבלויות.

מאות משפחות וילדים השתתפו באירועי הדרייב אין הראשון שנערך בסוף שבוע שעבר במתחם המגדל הלבן. ראש העיר, מיכאל וידל: "שמחתי לפגוש את מאות הילדים והמשפחות נהנים ושמחים, בהתאם למגבלות הקורונה שחלות על כולם. לתושבי וילדי רמלה מגיע הטוב ביותר, מגיע לציבור ברמלה להתאוורר וליהנות. בריאות טובה לכולם. אנא שמרו על הנחיות מצילות החיים של משרד הבריאות. אני מאחל לכולם בריאות טובה והנאה רבה"

מושית כהן מנהלת מרכז קהילתי עמידר ורכזת התנדבות עירונית, סיפרה על הפעילויות: "כחלק ממגוון הפעילויות שאנו מקדמים בעיר רמלה, חשוב לנו גם לתת לתושבים כלים מעשיים לשינוי חברתי. בתוך כך, אנחנו ממשיכים להעלות חיוך אצל הילדים עם מגוון יוזמות מהנות וחווייתיות. נמשיך לפעול לגיוון הפעילויות לרווחת דיירי הדיור הציבורי ולמענם".

עיריית רמלה בשיתוף עם הוועדה המחוזית, מקדמת תכנית מתאר כוללנית לרמלה, שמטרתה - יצירת המסגרת והתנאים התכנוניים המיטביים לפיתוחה, לצמיחתה ולחיזוקה של רמלה. ראש העיר, מיכאל וידל: התכנית תיצור ודאות תכנונית לכל הגורמים הנוגעים בדבר ביניהם תושבים, יזמים וכלל השותפים.

ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל: "השקת הפורטל יהיה לעזר לבעלי העסקים בקידום והידוק הקשר עם לקוחותיהם. אני מודה לשותפים בעמותת תפוח, משרדי הממשלה הרווחה ומטה ישראל דיגיטאלית. אני מזמין את בעלי העסקים להיות חלק מהפורטל החינמי - רמלאים קונים ברמלה."

כל מה שרציתם לדעת על פרויקט התשתיות הגדול בישראל שמובילה חברת נט"ע- נתיבי תחבורה עירוניים, שמגיע גם לרמלה. ראש עיריית רמלה מיכאל וידל: "קו המטרו M1 מהווה עוגן חשוב במכלול תשתיות התחבורה של רמלה שתהפוך למטרופולין של אזור השפלה."

אירוע אלימות התרחש ברחוב מסדה ברמלה, גבר כבן 30 נפצע במצב בינוני.