יום שלישי, 07 ביולי 2026, כ"ב תמוז ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות רמלה ברמלוד נט

חדשות רמלה

התחדשות המע"ר ברמלה: 1,250 דירות, 300 חדרי מלון ושטחי מסחר ותעסוקה - חדשות רמלה ברמלוד נט

התחדשות המע"ר ברמלה: 1,250 דירות, 300 חדרי מלון ושטחי מסחר ותעסוקה

הוועדה המחוזית לתכנון ובנייה מרכז, החליטה לאמץ את מסמך המדיניות להתחדשות המע"ר ברמלה. המסמך הוכן ע"י עיריית רמלה, אגף ההנדסה, על שטח של 120 דונם במרכז העיר במשולש הרחובות הרצל, ויצמן ודני מס.  המע"ר החדש יכלול 1,250 יח"ד, כ- 300 חדרי מלון, מבני ציבור וכן 125,000 מ"ר של מסחר ותעסוקה.  

רמלה נבחרה להציג בכנס "רשת ערי מצוינות" את תכניתה לקידום המצוינות בעיר - חדשות רמלה ברמלוד נט

רמלה נבחרה להציג בכנס "רשת ערי מצוינות" את תכניתה לקידום המצוינות בעיר

במסגרת כנס ראשי ערים בנושא "אסטרטגיית המצוינות של הרשויות המקומיות", הוצגה התכנית האסטרטגית למצוינות בחינוך ברמלה. ראש העיר, מיכאל וידל: "הבחירה ברמלה משמשת עבורנו אינדיקציה לעשייה משמעותית המעודדת מצוינות במערכת החינוך העירונית."

החלו עבודות התשתית לבניית שכונת  "נאות פרס" עם כ- 1350 יח"ד ברמלה    - חדשות רמלה ברמלוד נט

החלו עבודות התשתית לבניית שכונת "נאות פרס" עם כ- 1350 יח"ד ברמלה   

על פי התכנון תבנה השכונה החדשה בכניסה הראשית לרמלה. בנוסף ליח"ד ייבנו  אלפי מ"ר של שטחי תעסוקה. ראש עיריית רמלה, מיכאל וידל, ברך על תחילת העבודות: רמלה מצויה בתקופת פיתוח אדירה. שכונות חדשות נבנות, אזורי תעשייה חדשים בפתח ורמלה משנה את פניה.