



יחד מובילים חינוך - יחד מגיעים להישגים. ראש העיר מיכאל וידל, ברך על המפגש וציין, כי ההשקעה הרבה בקידום מצוינות לימודית וערכית בקרב ילדים ובני נוער, משקפת את גישתה של הנהלת העיר ומערכת החינוך העירונית

רמלה בתנופה. לבקשת ראש העיר מיכאל וידל, הקצה משרד הכלכלה למעלה ממיליון שקלים לטובת הקמת מאיץ ליזמות טכנולוגית ברמלה. שר הכלכלה והתעשייה אלי כהן, בביקורו השבוע ברמלה: "כל מי שנמצא ומגיע לרמלה רואה בחודשים האחרונים תאוצה ותנופה של התפתחות. נסייע לרמלה ותושביה להגיע להישגים, חדשנות ויזמות. זוהי הזדמנות חד פעמית לייצר סביבה תומכת לסטארט-אפים מקומיים במימון ממשלתי גם בעיר רמלה" ראש העיר מיכאל וידל: "אני מודה לידידי שר הכלכלה והתעשייה, אני רואה בהקמת המאיץ ליזמות טכנולוגית עוגן משמעותי וחשוב בקידום צעירי העיר בעולם טכנולוגי מאתגר"

מועצת העיר רמלה אישרה את החלטת ועדת השמות העירונית והמלצת ראש העיר מיכאל וידל, לקרוא לשכונת מכבי החדשה "נאות שמעון פרס", ולשכונת רמלה מערב, שבנייתה החלה, "נאות יצחק שמיר". העירייה מתכוונת לקיים טקסים למימוש ההנצחה בהשתתפות בני משפחה, נציגי ציבור, שרים וחברי כנסת.

וידל: "הדאגה לאוכלוסייה מוחלשת היא ערך עליון, אני מודה לתורמים ולכל השותפים והמתנדבים על נתינה באהבה וערבות הדדית, תבורכו, חג חנוכה שמח של אור ואהבה".

עיריית רמלה וחברת החשמל ישתפו פעולה לקידום שורה של נושאים לייעול החיסכון בחשמל, טכנולוגיה, איכות סביבה וקידום תוכניות במערכת החינוך העירונית, מגן ילדים ועד ביה"ס התיכון.

יו"ר דירקטוריון חברת החשמל, האלוף במיל' יפתח רון-טל, בביקורו השבוע ברמלה: "חברת החשמל תחזק את פעילותה החינוכית בעיר ותבחן בנוסף לפעילות החינוכית שנעשית בבתי הספר, לקיימם גם בגני הילדים."

ברמלה חושבים חיים ומתנהגים באופן בטוח בדרכים . ירידה חלה גם במספר הנפגעים בתאונות הדרכים. מנתוני הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים עולה, כי מגמת הירידה נמשכת. הנתונים נכונים לינואר-אוגוסט 2017. ראש העיר מיכאל וידל ברך על המגמה: "אנא הקפידו על כללי הבטיחות בדרכים. התנהגות בטוחה בדרכים מצילה חיים"

"למנהלים, המורים, הגננות, הסייעות וכל צוותי ההוראה, תבורכו על תרומתכם לקידום תלמידי וילדי העיר. רמלה עיר הספר, רמלה עיר עולם".

הלילה, בשעה 21:52 התקבל דיווח במוקד 101 של מד"א במרחב איילון על הולכת רגל, שנפגעה מרכב בשדרות הרצל ברמלה. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו טיפול רפואי ופינו לבי"ח אסף הרופא אישה כבת 70 במצב בינוני עם חבלת ראש.