יום שישי, 25 באפריל 2025, כ"ז ניסן ה' תשפ"ה
לפרסום חייגו: 08-9255158

גיליון דיגיטלי - רמלודפלוס ברמלוד נט

גיליון דיגיטלי

גיליון חג הפסח דיגיטלי מספר 883

בין ניקיונות, מצות וזיכרונות – חג הפסח מגיע אלינו השנה בלב כבד, אך גם מלא תקווה. מהדורת פסח מיוחדת של רמלוד פלוס מביאה איתה מגוון כתבות שיחממו לכם את הלב, ויזכירו לכולנו את המשמעות העמוקה של חירות – בפרט כשהחטופים עדיין לא שבו לביתם. בין הכתבות:

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

בין ניקיונות, מצות וזיכרונות – חג הפסח מגיע אלינו השנה בלב כבד, אך גם מלא תקווה. מהדורת פסח מיוחדת של רמלוד פלוס מביאה איתה מגוון כתבות שיחממו לכם את הלב, ויזכירו לכולנו את המשמעות העמוקה של חירות – בפרט כשהחטופים עדיין לא שבו לביתם.

בין הכתבות:

“13 מי יודע?” – 13 נבחרי ציבור מהאזור משתפים איך ייראה ליל הסדר שלהם השנה, מהי המנה שהם הכי אוהבים, ואיזה מסר חשוב הם מבקשים להעביר לתושבים דווקא בימים האלו, כשהלב עם החטופים ועם הלוחמים.

שליחות אמיתית באוהל: הכירו את א.א אוהלים – עסק חדש שנולד מתוך תחושת שליחות עמוקה, ומביא עמו שירות אנושי, מקצועיות בלתי מתפשרת והמון לב אחד גדול.

שימי טל מוכר את החמץ: המשנה לראש העיר באר יעקב, שימי טל, במעמד מכירת חמץ עם הראשון לציון, הרב דוד יוסף שליט״א.

ראיון חגיגי – עו”ד יאיר רביבו, ראש עיריית לוד, מספר על חג הפסח האישי שלו, על התקווה לחירות אמיתית, וגם על העשייה העירונית בימים אלו.

פרשת השבוע לחג הפסח וכניסת שבת וחג – דבר תורה מיוחד לכבוד חג החירות.

ראיון חגיגי עם דוד יפרח, יו״ר מועצה אזורית שדות דן – על פסח, שליחות ציבורית, חוסן קהילתי ותקווה לשחרור.

ולסיום, שרים וח”כים מסיעת ש״ס הגיעו לסייע במפעל החסד “יד ביד” בניהולו של הרב יעקב גלויברמן – כי גם בחג הזה, ממשיכים לעשות טוב.

חג פסח כשר ושמח, ובתפילה מעומק הלב להשבת כל החטופים במהרה לביתם.

למהדורה הדיגיטלית לחצו כאן 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: