יום שני, 04 במאי 2026, י"ז אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

מוטי פרנקו: "חשוב להתחסן!"

סגן וממלא מקום ראש המועצה באר יעקב ומחזיק תיק החינוך, מוטי פרנקו, התחסן אתמול (שישי), בשידור חי, וקרא לציבור ללכת להתחסן! מיד לאחר החיסון, התפנה, מוטי פרנקו, לפרסם פוסט אישי בדף הפייסבוק שלו, המופיע גם כאן בהמשך:

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

צפו במוטי פרנקו מתחסן בשידור חי אתמול (ביום שישי):


במסגרת תפקידי, כמנכ"ל ד"ר שיין כירורגייה פלסטית ואסתטיקה, הוזמנתי להתחסן כנגד נגיף הקורונה ואני מרגיש חובה לשתף אתכם.

החיסון החשוב הזה הוא הדרך שלנו לחיים שהכרנו, לבלות, לחבק אהובים וגם להחזיר את התלמידים והתלמידות שלנו ללימודים סדירים איכותיים.

השבוע, הצבענו על תקציב המועצה לשנת 2021 והוכחנו שאפשר אחרת. אפשר לפעול רק למען תושבי באר יעקב וילדיה. 

תקציב החינוך זינק בכ-10 מיליון ש"ח לעומת שנה שעברה והוספנו עוד 1,350,000 ש"ח לפדגוגיה וניהול עצמי של בתי הספר (מעבר לקיים). פתחנו כיתות ממר"מ ומופת ובתחילת השבוע מרכזי הלימוד יחלו את הפיילוט בבית הספר צאלון. לא נשאיר אף ילד או ילדה מאחור! 

תקציבי הרווחה, הנוער, השפ"ע והספורט גדלו גם הם וזה המקום להודות לחברי המועצה ולעומד בראשה על ההבנה,  שגם שמדובר בשנה תקציבית לא פשוטה, בלי תקציב מדינה כבר שנתיים, אנחנו ממשיכים להשקיע בחינוך ילדינו. 

לא הכל מושלם אבל אנחנו עושים ונעשה כל מה שאפשר לגרום לכך שהחיים שלנו פה יהיו הכי טובים שיש. 

לכו להתחסן! 

שבת שלום ובשורות טובות!

למענכם תמיד,

מוטי פרנקו,
סגן וממלא מקום ראש המועצה ומחזיק תיק החינוך.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: