פעוט ננעל ברכב וחולץ בשלום על ידי כונני ידידים בבאר יעקב
הבוקר (חמישי) התקבלה קריאה במוקד ידידים, על פעוט כבן שנתיים שננעל בשגגה ברכב לעיני אמו, ברחוב האודם בבאר יעקב.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
ג'אק שיטרית
רמלודנט באר יעקב
הבוקר (חמישי) התקבלה קריאה במוקד ידידים, על פעוט כבן שנתיים שננעל בשגגה ברכב לעיני אמו, ברחוב האודם בבאר יעקב.
דוד צדוק, מוקדן ירושלים ענה לשיחה במוקד והזניק את המתנדבים. אברהם ארנון, גלעד כהן ואברהם סרבר, נענו לקריאה במהירות ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותם חילצו את הפעוט בשלום, ללא גרימת נזק לרכב.
אברהם ארנון מספר: "הבוקר התקבלה קריאה על ילד שננעל ברכב לעיני אמו. יצאתי מיידית רכוב על אופנוע והגעתי במהירות למקום. פעלנו במהירות ובתוך דקות ספורות חילצנו את הפעוט.
לאחר החילוץ הסברנו לאמא על מגוון המקרים שבהם ארגון ידידים מסייע. האם התרגשה והודתה לנו מאוד. זו תחושה עילאית לפתוח כך את היום"
צילום: ידידים.
בידידים שבים וקוראים להורים לשאת עליהם את המפתח בכל כניסה ויציאה מהרכב לבל יינעל כשהילד בפנים לבדו • במקרה נעילה יש ליצור קשר מיידי עם מוקד ידידים: 1230 ללא כוכבית.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות באר יעקב
מרוץ באר יעקב ה-7 יוצא לדרך: רצים, זוכרים ומנציחים
באר יעקב: הפנינג פתיחת שנה למשפחות המשרתים במילואים ובקבע
באר יעקב פותחת עונה חדשה: סדרת המנויים הראשונה להצגות למבוגרים יוצאת לדרך
בעקבות הביקוש: שבוע נוסף של יצירה, טכנולוגיה וחוויה במרכז החדשנות בבאר יעקב

