מסכמים את עונת משחקים 2022/23 בכדורגל ,עונה משמעותית ומוצלחת בעירוני באר יעקב.
נועם ששון - סגן ראש העיר ויו"ר הנהלת המרכז הקהילתי בבאר יעקב, מסכם את עונת הכדורגל של קבוצות הליגות השונות של "עירוני באר יעקב", שהיתה מלאת התקדמות והתפתחות הן אישית והן קבוצתית.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
נועם ששון פרסם היום (רביעי) את הפוסט הבא בדף הפייסבוק שלו:
"תושבים יקרים,
יום שני אחר הצהריים אצטדיון הכדורגל העירוני עמית לבש חג.
שחקני קבוצות ליגות הכדורגל של עירוני באר יעקב סיכמו עונה מוצלחת רבת השגים,מלאת התקדמות והתפתחות הן אישית והן קבוצתית.
זו הפעם הראשונה בתולדות המועדון ובבאר יעקב שבמעמד זה קבוצת כדורגל בנות נוטלות חלק ומסכמות עונה ראשונה, היסטורית וחלומית.
הדברים שנשאתי במהלך הטקס, סקרו בקצרה את העשייה הרבה בענף בשנים האחרונות ואת העתיד לבוא בתחום.
בחמש שנים האחרונות מאז כנסתי לתפקיד הגדלתי את תקצוב מחלקת הספורט המקומי, בצורה משמעותית, פתחנו עמותה רב ענפית שחולשת על כל ענפי הפעילויות הקיימים ובשנה הבאה נפתח ענפים נוספים לרווחת התושבים.
שדרגנו את המתקנים הקיימים ובמקביל פתחנו חדשים ומתקדמים, הכול למען ילדנו היקרים לנו מכל הלב.
בטקס הבטתי בעיניהם של 220 השחקניות והשחקנים שלנו, והודתי להם על ייצוג באר יעקב בגאווה ועל השקעתם המרובה.
ספורט הוא חלק בלתי נפרד מחינוך, שמטמיע ומקנה לילדים ערכים חשובים,מוסר,וסל כלים משמעותי שישמש אותם לאורך מסע חייהם.
בסיומה של העונה זה הזמן להודות לראש העיר,לכל צוות המחלקת הספורט, לחברי העמותה, למנהל מחלקת הספורט, למנהל תחום הכדורגל, למנהלי הקבוצות, לרכזים והמאמנים, אבות הבית והמזכירות.
נמשיך לפתח ליזום ולהעצים כישרונות מקומיים, להשקיע משאבים רבים למען דור העתיד."
נועם ששון -סגן ראש העיר ויו"ר הנהלת המרכז הקהילתי
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות באר יעקב
אות הוקרה הוענק למאיר לוי מתנדב יחידת האופנוענים בבאר יעקב
בשורה לתושבי באר יעקב: פרויקט הטמנת רשת החשמל יוצא לדרך
באר יעקב מחזקת את הקהילה: מרכז גישור לפתרון סכסוכים בדרכי נועם
באר יעקב: "אין מקום לשתיקה" שיח חינוכי נגד אלימות בעקבות רצח הנער ימנו זלקה ז״ל


