יו"ר ההסתדרות הכללית הגיע לחגוג עם סבא אהרון שמואל.
יו"ר ההסתדרות הכללית, ארנון בר דוד הגיע אתמול לאולמי "חצר נצר" המפוארים, לחגוג יחד עם אהרון שמואל יו"ר ועד עובדי באר יעקב הנערץ ומשפחתו, יחד עם נכבדים רבים בינהם ראש עיריית באר יעקב ניסים גוזלן, צמרת העירייה, עובדיה, ומאות מתושבי באר יעקב והסביבה וחברים.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
יו"ר ההסתדרות הכללית, ארנון בר דוד הגיע אתמול לאולמי "חצר נצר" המפוארים, לחגוג יחד עם אהרון שמואל יו"ר ועד עובדי באר יעקב הנערץ ומשפחתו, יחד עם נכבדים רבים ביניהם ראש עיריית באר יעקב ניסים גוזלן, צמרת העירייה, עובדיה, ומאות מתושבי באר יעקב והסביבה וחברים.
האירוע נערך לרגל הולדת נכדתו של אהרון שמואל שהפכה אותו באופן רישמי לסבא צעיר.
אנו, מערכת "רמלודנט - באר יעקב" מצטרפים לברכות ומאחלים לאהרון ומשפחתו, שיזכו לחגוג עוד שמחות רבות בעזרת השם.
יש לציין כי באר יעקב היא מהערים הבודדות שכנראה לא יהיה מועמד שיתמודד מול ראש העיר המכהן, ואולי כל חברי המועצה הנוכחיים יתמודדו למועצת העירייה ברשימה משותפת, דבר שימנע מחלוקות ומריבות ויאפשר לראש העיר והנהגתה, להתעסק בעשייה ולא במריבות.
ואכן, המציאות הפוליטית החדשה הנ"ל בלטה גם אתמול במסיבת הבריתה של נכדתו הראשונה של יו"ר ועד העובדים אהרון שמואל, אחווה מכל קצוות הקשת הפוליטית בבאר יעקב!
כן ירבו שמחות בבאר יעקב ובאזור כולו!!!
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות באר יעקב
באר יעקב: הפנינג פתיחת שנה למשפחות המשרתים במילואים ובקבע
באר יעקב פותחת עונה חדשה: סדרת המנויים הראשונה להצגות למבוגרים יוצאת לדרך
בעקבות הביקוש: שבוע נוסף של יצירה, טכנולוגיה וחוויה במרכז החדשנות בבאר יעקב
באר יעקב מסכמת הישגים במרכזי הלמידה העירוניים: שיפור של 43% בהישגים במתמטיקה ואנגלית

