יום שני, 04 במאי 2026, י"ז אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

יש ספורט בבאר יעקב: מועדון הכדורגל בנות "עירוני באר יעקב" על המפה

מזה כחמש שנים, אמון מר נועם ששון - סגן ראש עיריית באר ייעקב ויו"ר הנהלת המרכז הקהילתי על תחום הספורט המקומי, וההשקעה לא מאחרת להגיע וניכרת בתוצאות משחקי הספורט.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

אוה אהרונוף

בתמונה: קבוצת הכדורגל בנות "עירוני באר יעקב" "מוחצות" את היריבות

לפני כחמש שנים קיבל לידיו מר נועם ששון - סגן ראש עיריית באר ייעקב ויו"ר הנהלת המרכז הקהילתי, את תיק הספורט המקומי בעיר. השקעתו הרבה בתחום נושאת פרי וניכרת בתוצאות.
העונה הזו הצליחה קבוצת הכדורגל בנות של "עירוני באר יעקב", שגובשה רק בעונה הקודמת וכבר משחקת בליגה, לנצח ניצחה מוחץ, עם יכולות שיא, את קבוצת הכדורגל "בנות יהודה",
בתוצאה פנומנלית של 1-13, במשחק כדורגל מדהים שנערך ביום שני האחרון. התוצאה המדהימה והבלתי נתפסת רק ממחישה את ההשקעה המרובה בתקופה החולפת מאז הקמתה של הקבוצה. זהו עוד נדבך באגף הספורט שנועם ששון והעוסקים במלאכה דוגלים בלפתח ולהעצים.


בתמונה: נועם ששון סגן ראש, העיר אמון על הספורט המקומי בבאר יעקב

כאבא גאה, על הניצחון המזהיר של קבוצת הכדורל בנות "עירוני באר יעקב" העלה נועם ששון פוסט ובו הוא ביקש להודות לעוסקים במלאכה:

"הן אלופות! הן מדהימות! הן משלנו!... אני רוצה להודות למנהל תחום הכדורגל בעיר  ניסן יחזקאל, מאמן הקבוצה עדי מזרחי ומנהלת הקבוצה תמי פולצר. יישר כח!

בחלוף חמש שנים בהן אני אמון על תחום הספורט המקומי, אני מלא בגאווה בתוצאות ובהישגיים הרבים שהאגף השיג והגיע אליהם."


ניצחון מוחץ של עירוני באר יעקב

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: