יום ראשון, 03 במאי 2026, ט"ז אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

באר יעקב: נבחרת המאיץ של עתיד חנה סנש עולה לגמר התחרות הבין-לאומית!

חברי נבחרת המאיץ של בית הספר עתיד חנה סנש בבאר יעקב מכינים את הדרכונים – והפעם, היעד הוא לא פחות מהגמר הבין-לאומי בפראג!

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

הנבחרת המוכשרת פיתחה פתרון חדשני ופורץ דרך לגידול צמחים בחלל: קסדת אסטרונאוט המיועדת לגידול פטריות, המספקת מענה לאתגר ייצור המזון בתנאי חוסר כבידה. הפיתוח המבריק זיכה אותם בניצחון בחצי הגמר והעניק להם כרטיס כניסה לשלב הגמר של התחרות היוקרתית, שתתקיים בחודש יוני בצ’כיה.

ראש העיר, ניסים גוזלן, בירך את חברי הנבחרת ואמר:
“אני גאה ונרגש לראות את היצירתיות, המקוריות וההשקעה של תלמידי באר יעקב, שמוכיחים פעם אחר פעם כי הם מצוינים וחושבים מחוץ לקופסה. ייצוג כזה מכובד בזירה הבין-לאומית הוא הישג מרשים ביותר! אני מאחל לכם הצלחה גדולה בגמר – אנחנו מאחוריכם! תנו להם ביג לייק על העבודה הקשה וההשקעה הרבה! בהצלחה לנבחרת המדהימה שלנו – באר יעקב גאה בכם!"

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: