יום ראשון, 03 במאי 2026, ט"ז אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

כבוד בבאר יעקב: יונתן מאיר קיבל את “אות העתיד” של רשת עתיד

הוא רק בן 18, אבל כבר נחשב לדמות מובילה בקרב בני הנוער בבאר יעקב. יונתן מאיר, תלמיד תיכון עתיד נווה נחום, קיבל את “אות העתיד” של רשת עתיד כהוקרה על עשייה ערכית, יוזמה קהילתית ומנהיגות מעוררת השראה – גם בימי שגרה וגם בעיצומה של מלחמה.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

אוה אהרונוף

הכבוד כולו שלנו: יונתן מאיר, תלמיד י”ב בתיכון "עתיד נווה נחום" ויו”ר מועצת התלמידים, זכה בימים אלו ב”אות העתיד” היוקרתי של רשת עתיד – פרס הניתן לצעירים וצעירות שמובילים בעשייה חינוכית, ערכית וקהילתית. הפרס הוענק לו לרגל יום העצמאות, כהוקרה על תרומתו יוצאת הדופן למען החברה והמדינה.

יונתן, בן 18 בלבד, מוכיח בכל יום שמנהיגות לא תלויה בגיל. מאז פרוץ מלחמת חרבות ברזל, הוא יזם והוביל שורה של מיזמים קהילתיים – מתנדבות למען החקלאות הישראלית ועד פרויקטים מרגשים להנצחת חללי צה”ל, וכל זאת מתוך תחושת שליחות, ערכיות ואחריות חברתית עמוקה.

על פועלו המרשים כתב ראש העיר ניסים גוזלן:
“יונתן הוא מנהיג צעיר עליו נשמע עוד הרבה! פעיל קהילתי ויזם שפועל מהלב. גאים בך יונתן – אתה הדוגמה לנוער באר יעקב.”

אין ספק שיונתן מאיר הוא השראה לנוער כולו, ומהווה סיבה לגאווה מקומית אמיתית. יישר כוח ובהצלחה בהמשך הדרך!

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: