יום ראשון, 03 במאי 2026, ט"ז אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

עוגה, חיוך ודאגה מהלב: באר יעקב מחבקת את האזרחים הוותיקים

עשרות תושבים התגייסו בשישי לביקורי בית מרגשים אצל אזרחים ותיקים בעיר, עם עוגות אפויות, לב חם ושאלות שחשוב לשאול – למען הבטיחות, השייכות והקשר האנושי

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב


בבאר יעקב שוב מוכיחים – קהילה היא לא רק מילה, אלא מעשה. עשרות תושבים, הורים וילדים נרתמו בשישי בבוקר לפעילות חמה ומרגשת: אפו עוגות, ארזו באהבה – ויצאו לבקר אזרחים ותיקים ברחבי העיר.

לא מדובר רק במחווה של תשומת לב, אלא בפרויקט חשוב של ערבות הדדית ובדיקה אמיתית לשלומם של הוותיקים: האם יש להם מרחב מוגן נגיש? האם הם מחוברים לעדכוני העירייה? האם הם יודעים למי לפנות במקרה חירום? ובנוסף – רגעים קטנים של נחת, שיחה טובה ואכפתיות, שמפיגים את תחושת הבדידות.

“זה לא סתם ביקור – זו דאגה אמיתית, זה ביחד” ציין ראש העיר ניסים גוזלן בגאווה.

הפרויקט הובל על ידי צוות לשכת ראש העיר והאגף לשירותים חברתיים, וימשיך לפעול גם בימים הקרובים.

גוזלן הודה מכל הלב לצוותים העירוניים ולמתנדבים: “שוב הוכחתם שבאר יעקב היא קהילה מאוחדת עם לב ענק. גאה בכם!”








תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: