יום ראשון, 03 במאי 2026, ט"ז אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 08-9255158

חדשות באר יעקב ברמלוד נט

חדשות באר יעקב

הכירו את ורד קניאס – הלב הפועם של קהילת כבדי השמיעה בבאר יעקב

מאז פרוץ מלחמת חרבות ברזל, ורד קניאס, מתורגמנית לשפת הסימנים מבאר יעקב, מנהלת בהתנדבות קבוצת ווטסאפ ייחודית עבור כבדי שמיעה וחירשים. בקבוצה היא מעדכנת באופן עקבי על כל אזעקה והודעת חירום – יוזמה אישית שמספקת ביטחון ומצילה חיים.

פורסם בתאריך:    מאת:


נכתב על ידי

מערכת רמלוד נט ובאר יעקב

ורד קניאס מבאר יעקב, בחרה לקחת אחריות ולפעול למען הקהילה מתוך תחושת שליחות אמיתית, וכל זאת ללא כל תמורה. יוזמתה המרגשת זכתה להוקרה אישית מראש העיר, ניסים גוזלן, שהזמין אותה ללשכתו על מנת להודות לה בשם כלל תושבי באר יעקב.

ראש העיר, ניסים גוזלן, ציין כי העירייה רואה חשיבות רבה בעשייה קהילתית וביוזמות פרטיות שמחזקות את תחושת הערבות ההדדית בעיר. לדבריו, אין ספק שמדובר במעשה ייחודי ומרגש שממחיש את כוחה של הקהילה.

עוד הוסיף גוזלן כי בקרוב תחל העירייה בחלוקה נוספת של שעונים מיוחדים לכבדי שמיעה בעיר. השעונים מתחברים לאפליקציית פיקוד העורף ומתריעים ברטט על היד בזמן אזעקה – ובכך מצילים חיים.

ניסים גוזלן, ראש העיר באר יעקב: “ורד מהווה השראה אמיתית לכולנו. בזכות אנשים כמותה אנחנו מצליחים להוביל קהילה מצוינת, קשובה ואכפתית, שמעניקה ביטחון לכל אחד ואחת מהתושבים.”

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: