עיריית באר יעקב מתגברת את פינוי האשפה לקראת חג הפסח
על רקע המצב הביטחוני והשהייה הממושכת של תושבים בבתים לצד ההיערכות לחג הפסח, הודיעה עיריית באר יעקב על תגבור מערך פינוי האשפה ביישוב, זאת בעקבות עלייה בכמויות הפסולת – בעיקר בבתי הקרקע.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
אוה אהרונוף
בהודעת העירייה נמסר כי החל מהיום ועד לסיום חג הפסח יתווסף יום פינוי אשפה נוסף לבתי הקרקע, במטרה לשמור על ניקיון הסביבה ואיכות החיים של התושבים במהלך תקופת החג.
על פי העדכון, פינוי האשפה בימים ראשון, שלישי וחמישי יתבצע בבתי הקרקע בשכונות: גני מנחם, תלמי מנשה, נווה דורון, ליכטנשטיין, המושבה (רחובות חרמון, גולן ותבור) וחוטר.
בשכונות הוותיקות יתקיים פינוי אשפה בימים שני, רביעי ושישי.
עוד ציינה העירייה כי בשכונת כוכב הצפון יחול שינוי זמני בימי הפינוי, ובמהלך התקופה עד סוף החג יבוצע הפינוי בימים שני, רביעי ושישי בלבד.
בעירייה הדגישו כי עם סיום חול המועד פסח יחזרו ימי פינוי האשפה למתכונתם הרגילה, וקראו לתושבים להקפיד להוציא את האשפה בהתאם ללוחות הזמנים המעודכנים ולשמור על סדר וניקיון בסביבת הפחים.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות באר יעקב
באר יעקב מחבקת את החזית האזרחית: שמרטפיות מיוחדות הופעלו לילדי עובדים חיוניים
מכירת החמץ העירונית בבאר יעקב נערכה לקראת חג הפסח תשפ״ו
גם מרחוק: ילדי באר יעקב התחברו למפגשי זום קהילתיים מיוחדים
באר יעקב: ראש העיר דובק בהחלטתו להשאיר את מערכת החינוך סגורה

