באר יעקב: הושלמו עבודות ההצללה ברחבת הספרייה העירונית
תושבי באר יעקב יוכלו ליהנות הקיץ ממרחב ציבורי נעים ומוצל יותר. עיריית באר יעקב השלימה בימים אלה את עבודות ההצללה ברחבת הספרייה העירונית, בהשקעה של כ־100 אלף שקלים, כחלק מהמשך פיתוח ושדרוג המרחב הציבורי לרווחת התושבים.
פורסם בתאריך: מאת:
נכתב על ידי
מערכת רמלוד נט ובאר יעקב
ההצללה החדשה תאפשר למבקרים לשהות במקום גם בימי הקיץ החמים – לקרוא ספר, להיפגש עם חברים, לבלות עם הילדים או פשוט ליהנות מפינת חמד מוצלת ונעימה בלב העיר.
ראש העיר, ניסים גוזלן: "השלמנו עבודות הצללה חדשות ברחבת הספרייה העירונית, בהשקעה של כ־100 אלף ש"ח, כדי לאפשר לכם ליהנות מהמרחב הציבורי גם בימי הקיץ החמים. אני מזמין אתכם להגיע, לשבת בצל, לקרוא ספר, להיפגש עם חברים ופשוט ליהנות. קיץ נעים ובטוח!"
העבודות מצטרפות לשורת השקעות שמקדמת עיריית באר יעקב בשיפור המרחב הציבורי, במטרה להעניק לתושבים סביבת בילוי איכותית, נגישה ונעימה לאורך כל ימות השנה.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות באר יעקב
המסך עולה – והקסם מתחיל: עונת הצגות הילדים החדשה בבאר יעקב יוצאת לדרך
טירוף בבאר יעקב: למעלה מ־500 איש כבשו את ההיכל – ושימי טל מבטיח: "זו רק ההתחלה!"
תחרות הסוכה היפה של באר יעקב יוצאת לדרך!
הגינה של אליס בבאר יעקב נפתחת לשריון: מקום של שמחה, משפחה וזיכרונות


